Popular Posts

Thursday 3 March 2016

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

Όταν αμαρτάνεις και αρνείσαι τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς τι γίνεται ; Η ΑΜΑΡΤΙΑ σου ΜΕΝΕΙ, και για την αμαρτία σου θα λογοδοτήσεις στον Θεο, που ενω έστειλε τον Χριστό στον Σταυρό για να φορτωθεί πάνω του τις δικές μας αμαρτίες  < Ο Θεός αυτόν που δεν γνώρισε αμαρτία τον εκανε αμαρτία για χάρη μας, με σκοπό να γίνουμε εμεις ο καρπός της δικαιοσύνης του χάρη στον Χριστό>>( Β.Κορινθιους 5:21) εσύ δεν καταδέχτηκες απο αυτόν να εξαρτηθείς και προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς. 

Εγω ο αμαρτωλός μπορώ στον παράδεισο να μπω χωρίς τον Χριστό ; Οχι γιατι αμάρτησα και ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ - δηλαδη αιωνια απομάκρυνση απο τον Θεό στην ζοφερή κόλαση- ενώ η ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ <στον μετανιωμένο αμαρτωλό που απο τον Χριστό εξαρτηθεί>  είναι ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ, ΧΑΡΗ στον ΧΡΙΣΤΟ ΙΗΣΟΥ τον ΚΥΡΙΟ μας ! ( Ρωμαίους 6;23) 
Φιλε, ο Θεός έστειλε τον Χριστό να πληρώσει τα λύτρα της δικης μας αμαρτίας, ( B.Τιμόθεου 2;6) είναι ο αμνός του Θεου που σηκώνει την αμαρτία του κόσμου, (Α.ιωαννη 1:29) αλλά αν δεν καταδεχθείς στον ιδιο να προσφυγεις Σωτηρια και Αιώνια δροσιά να βρεις: «Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)  «Αν διψάει κάποιος ας έρχεται σε μένα και να πινει. Όπως το λέει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν απο εκείνον που πιστεύει σε μένα!!» (Ιωάννης 7:37) στην αμαρτία σου μένεις και από τον Παράδεισο θα αποκλειστείς.    
Κανένας αμαρτωλός στον παράδεισο δεν μπορεί να μπει εκτός και αν τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα του έχει δεχτεί  
«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ . Σ' όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού, σ' εκείνους που πιστεύουν στ' όνομα του. Δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε από ανθρωπινή θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ !»(Ιωαν 1;12-13) "Κύριε Ιησού Χριστέ  την χαρη σου ζητω, ελεησε με τον αμαρτωλο που ολα τα χρόνια της ζωης μου  μακριά σου ζούσα και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."   
Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment