Popular Posts

Tuesday 8 March 2016

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΤEΤΟΙΟ Σ’ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ??

"Αν ποτε σου μπορούσες να πετύχεις τωρα οι πιθανότητες είναι εκατονταπλάσιες" !!!
"Αν ποτε σου ησουν δειλός τωρα εισαι τολμηρός και γενναίος" ο Κύριος είναι μαζί σου !!
"Αν γνώρισες στο παρελθόν ατυχία και αδικία, τώρα θα δεις ευλογία και επιτυχία, ο Κύριος ειναι στο πλευρό σου και θα πετύχεις μ'οτι κι'αν καταπιαστείς" !!!

Και όμως ο Θεός μέσα απο την Αγια γραφή βεβαιώνει κάθε πιστό του παιδί κατά λέξη του λέει:
" ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ" γι' αυτό ο καθένας απο εμάς μπορεί με θάρρος να πει " O KYΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ μου γιαυτό και δεν θα φοβηθώ" και δεν θα αμφισβητήσω χάρη του ολα τα εμπόδια θα τα υπερβώ.(Εβραίους 13:5-6)» και μέσα απο όλα θα βγω νικητής !
Ναι φίλε μου, αν εισαι πιστό παιδι του Κυρίου ο λόγος του για σένα ειναι οτι «Μέσα απο όλα τα δεινά, -τις αναποδιές, τις ατυχίες που σημάδεψαν την ζωή σου- θα βγαίνεις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο ΝΙΚΗΤΗΣ, μέσω του Χριστού που σε ΑΓΑΠΗΣΕ !!( Ρωμαίους 8:37)
Αν η παλιά σου συνήθεια ηταν εκλεκτική απόχη,(οπως δυστυχώς ηταν η δική μου, από συμμετοχή σε συζητήσεις για την επικράτηση του πιστεύω μου, των ιδεών μου) ασπασου σήμερα την εκλεκτική συμμετοχή στα πάντα, και θα πετύχεις !!
Η απόχη μου στα εφηβικά μου χρόνια στο να υποστηρίξω τις ιδέες μου, και να τις εκθέσω σωστά επικύρωσε μέσα μου το πνεύμα της αδυναμίας και αποτυχίας, αλλα τώρα η θέλησης μου να αγωνιστώ και να επανακτήσω το χαμένο έδαφος θα στεφθεί με την νίκη χάρη στην βοήθεια του Θεού.
Η επιτυχία ειναι θέμα διάνοιας, θέμα προοπτικής και πράξεως, και η αποτυχία εινα αποτέλεσμα διάνοιας ατολμίας και απραξίας.
Με αγωνιστικότητα μπορεί ο καθένας μας -το κάθε πιστό παιδί του Κυρίου- να επανακτήσει το χαμένο έδαφος, χάρη στην δύναμη που μας παρέχει ο Κύριος που είπε « ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ, και ενοειται ΠΟΤΕ, ΝΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ'ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ» (Εβραιους 13:5)
"Θεέ μου, Χριστέ μου εισαι καταπληκτικός, η ΧΑΡΗ και ΔΥMΑMΗ σου απέραντη, ΑΓΙΑΣΘΕΙΤΟ το ονομα σου στην γη μας, όπως και στον ουρανό. Αμήν!

No comments:

Post a Comment