Popular Posts

Monday 28 March 2016

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Οι πράξεις σου προς εμένα, προς τα λόγια μου είναι αυτές που θα καθορίσουν αν στον παράδεισο θα μπεις η θα αποκλειστείς !! Ο Κύριος μας κατά λέξιν είπε σ' εκείνους που δυσπιστούσαν «Όποιος ΑΚΟΥΣΕΙ τα ΛΟΓΙΑ μου και ΔΕΝ τα ΔΕΧΤΕΙ, αυτόν δεν θα το κρίνω εγώ...... Όποιος με απορρίπτει και ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ τα ΛΟΓΙΑ μου, σ' αυτά θα βρει τον ΚΡΙΤΗ του. Ο ΛΟΓΟΣ που ΚΗΡΥΞΑ, αυτός θα τον ΚΡΙΝΕΙ την έσχατη ήμερα !» (Ιωαννης 12:47-48) 
Τα λόγια του Κυρίου, η προσφορά βοήθειας του και αιώνιας κοινωνίας που εσυ αψηφάς είναι αυτά που θα σε κρίνουν την ήμερα της κρίσης, οταν κανείς τότε δεν θα βρεθεί να του πει "Πότε Κύριε με νουθετήσεις, με κάλεσες στην Ευλογία σου να μπω;" Ως προς την θεολογία κανείς δεν θα μπορέσει τον Χριστό να αγνοήσει και να σωθεί. Ο Βασιλέας είναι ο Χριστός και όποιος τον Χριστό και τα λόγια του αψηφήσει, τα αγνοήσει μακριά του θα χαθεί.... 

Όταν ο Πανταχού Παρόν Θεός Κύριος Ιησούς Χριστός λέει «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37) «Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9ΤΟ ΕΝΟΕΙ , και οταν εμείς δυσπιστούμε στα λόγια του και την πρόσκληση βοήθειας και ΑΙΩΝΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ την ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ τους εαυτούς μας απο την μαζί του στην βασίλεια του Αιώνια Ζωή !!!! 

"Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωή μου" είναι η προσευχή πού σώζει τον αμαρτωλό, γιατί ο Κύριος κοιτάζει την καρδιά σου, κι' αν η καρδιά σου είναι διατεθειμένη να τον ΕΜΠΙΣΤEΥΤΕΙ, και στο θέλημα του ν' αναπαυθεί τότε στην Ευλογία του Χριστού θα μπείς !!

No comments:

Post a Comment