Popular Posts

Thursday 24 March 2016

"ΕΓΩ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΕΣΥ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΡΑΤΑΣ;" λεει ο Κυριος.

Φίλε μου αν τον Χριστό αγαπάς γιατί το κάλεσμα του «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!»(Αποκάλυψη 3:20), δεν το απαντάς ; 
Γιατι δεν του ανοίγεις την καρδιά σου Σωτήρα σου να τον δεχτείς και ετσι την ένωση σου με τον Χριστό - τον Νυμφίο- που αγαπάς να την σφραγίσεις, και από τ' Άγιο του Πνεύμα να βαπτιστείς και ποτε να μην χαθείς ;
 
Φίλε, η αναπάντητη αγάπη στην ζωή μας σε δεσμό δεν οδηγεί. Αν όταν ήμουν νέος και μ' ολη μου την καρδιά αγαπούσα μια κοπελιά, κι' αυτη μ'ολη τις την καρδιά με αγαπούσε, αλλα λόγο δειλίας, δισταγμού η  φοβίας σε απόσταση την κρατούσα, ποτε μαζί της δεν θα είχα τον ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ που θα είχα αν την αγάπη μου γι' αυτήν προσωπικά στην ίδια  ομολογούσα.
 Το ίδιο και με τον Νυμφίο τον Χριστό μας, αν τον Αγαπάς, αλλά αμελείς η διστάζεις να του ανοίξεις την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, σαν τις πέντε ανόητες παρθένες έξω απο τον νυμφώνα  θα βρεθείς. 

"Θα είμαι μαζί σου ολες τις ημέρες της ζωής σου" λέει ο Κύριος σ' Αυτόν που του ανοίγει την καρδιά του. 
Θυμήσου τις πέντε ανόητες παρθένες που ενώ μ'ολη τους την καρδιά στον νυμφώνα με τον Χριστό επιθυμούσαν να μπουν, και όμως δεν μπήκαν, γιατί από το Άγιο του Πνεύμα δεν είχαν σφραγιστεί, δεν είχαν ποτε τους ανοίξει την καρδία τους , και ποτε τους δεν του είχαν ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΔΟΘΕΙ !!!

Οποιος ομως τον Χριστο προσωπικό Σωτήρα του δεχτεί απο τ' Αγιο Πνευμα θα ΓΕΝΝΗΘΕΙ ξανά : 
«Ο Χριστός στους δικους του ηρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι ομως τον δέχτηκαν σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν παιδιά θεού, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αιμα, ουτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλίααλλα απο τον Θεο γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13)
 

No comments:

Post a Comment