Popular Posts

Tuesday 29 March 2016

ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΈΤΟΙΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Ολα τα μεσα ενημερώσεως καθε μέρα μας λενε για το οδυνηρό τραύμα στις Βρυξέλλες στο πολιτικό κέντρο της Ευρώπης. Ολη η Ευρωπη συνταράχθηκε απο το κτύπημα του ΙΣΙΣ. 

 «Το Βέλγιο είναι πράγματι η ευρωπαϊκή χώρα, σε σχέση με τον πληθυσμό της, που έστειλε τους περισσότερους μαχητές στο ισλαμικό κράτος. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του βελγικού υπουργείου Εσωτερικών, περίπου 400 άτομα έφυγαν για τη Συρία, εκ των οποίων οι 117 επέστρεψαν στην Ευρώπη.»(Πηγή:  iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/)
Δυστυχώς ολη η Ευρώπη τώρα πληρώνει το τίμημα της ασέβειας , που εδω και πενήντα χρονια συστηματικά βγάλαμε τον Θεό απο την Ζώη μας, απο τις άξιες μας,  απο τις καρδιές μας, απο τις Εκκλησίες μας και απο την Κοινωνία μας αφου «Αποφύγαμε συνειδητά να τον ευχαριστούμε, να τον δοξασουμε και οι διαλογισμοι μας απομακρύνθηκαν απο τον Χριστό, και οδηγήθηκε η ανόητη διάνοια μας στο σκοτάδι »(Ρωμαίους 1:21) γι'αυτο ο Θεος προς στιγμή εγκατέλειψε εμας που χρόνια τώρα τον εγκαταλείψαμε !!
Φιλε μου, αν ποτε σου δεν μπορούσες τον Θεο να σεβαστείς, στην  Ευρωπη με δυσκολία αν ψάξεις θα τον βρεις.:
«Κύριε, εσυ εισαι το Φως μου και η ΣΩΤΗΡΙΑ μου, ποιον θα φοβηθώ; 
Το καταφύγιο της ζωής μου από ποιον θα πανικοβληθώ;» (Ψαλμος 27:1-3) !! 
Ηταν ο ύμνος του Δαβίδ που επειδη ειχε καρδιακη Κοινωνία με τον Κυριο αισθανοταν ασφαλής ακόμα και οταν ο Σαούλ τον καταδίωκε.

Το ιδιο και εμείς μέσα απο καθε κίνδυνο που καραδοκεί θα αισθανόμαστε ασφαλείς αν ο Κύριος ειναι στο Πλευρό μας. Και φίλε ΠΟΤΕ  ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ το άγνωστο, απο το τι μπορεί αναπάντεχα να συμβεί (οπως ακριβως συνέβη και στο Παρίσι, και στις Βρυξέλλες στο αεροδρόμιο και στο μετρό) σε οιαδήποτε πολι και σε οιαδήποτε στιγμή, οταν τον Παντοδύναμο πανταχού παρόν  Κύριο Ιησού Χριστο προσωπικό Σωτήρα σου τον δεχτεις !!!
Τοτε και η δικη σου καρδια θα σιγοψιθυρίζει και θα  λεει «Χριστέ μου, εσυ εισαι το Φως μου και η ΣΩΤΗΡΙΑ μου, ποιον θα φοβηθώ; Το καταφύγιο της ζωής μου από ποιον θα πανικοβληθώ;» (Ψαλμος 27:1-3) !! Σ' αγαπώ, σ'αγαπω, σ' αγαπώ, ολα σ'εσένα τα χρωστώ, παντα θα σε δοξολογώ !!

No comments:

Post a Comment