Popular Posts

Monday 14 March 2016

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ, Η ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΠΑΧΘΕΙ ;

Τι λέει ο Κύριος στα πίστα του παιδιά «Αυτά σας τα είπα, ώστε ενωμένοι μαζί μου να έχετε ειρήνη. ΜΕΣΑ στον κόσμο ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΘΛΙΨΗ, άλλα να έχετε ΘΑΡΡΟΣ, γιατί εγώ τον έχω νικήσει τον κόσμο».(Ιωάννης 6:33) 

Ιωάννης 14:1 ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. 
Ιωάννης 15:18 Αν ο κόσμος σας μισεί , να ξέρετε πως πριν από σας έχει ΜΙΣΗΣΕΙ έμενα !! .. 
"Αν ΕΜΕΝΑ με ΚΑΤΕΤΡΕΞΑΝ, Κι εσας ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΕΞΟΥΝ < αυτός ο λόγος δεν έπαψε, ουτε θα παύσει να ισχύει > ... Αλλα αυτά < τα καταθλιπτικά γεγονότα, ΔΙΩΓΜΟΥΣ και  κατατρεγμούς θα  υποστούμε, όπως ακόμα κι'αυτη την στιγμή αδέλφια μας κομματιάζονται> θα σας τα ΚΑΝΟΥΝ επειδή ΤΙΜΑΤΕ το όνομα μου !!(Ιωάννης 15:20-23) 

Η ΘΛΗΨΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΟΓΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, Η ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ !!! 
Ο βεβαίωσης του Αποστόλου Παύλου για τους πιστούς είναι η ακόλουθη: 
« Και να προσμενετε να ΕΡΘΕΙ απο τον Ουρανό ο Γιος του Θεου, τον όποιο ΑΝΕΣΤΗΣΕ απο τους νεκρούς. Δηλαδή τον Ιησού Χριστο -τον ΡΥΟΜΕΝΟΝ ημάς απο της ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΟΡΓΗΣ- που ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΝΕΙ απο την ΜΕNΟΥΜΕΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ( Α.Θεσσαλονικεις 1:10)  που δικαίως προσχεδιάσε ο Κύριος για να τιμωρήσει αυτούς που μας θλίβουν «

Γιατί ο Θεός ΔΕΝ μας ΠΡΟΟΡΙΣΕ για το ΞΕΣΠΑΣΜΑ της ΟΡΓΗΣ, αλλά ν' αποκτήσουμε τη σωτηρία μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Αυτός πέθανε για μας, ώστε, όταν έρθει, είτε μας βρει ζωντανούς είτε νεκρούς, να ζήσουμε μαζί του. Γι' αυτό να ενισχύετε και να βοηθάτε ο ένας τον άλλο, όπως άλλωστε και κάνετε.(Α. Θεσσαλονικεις 5:9-11) 

Πάντως, αυτό που είναι συμφεροτερο ειναι ο καθένας τον ΧΡΙΣΤΟ να ΑΣΠΑΣΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί γιατί την Οργή του Θεού, < την Αιώνια απομάκρυνση απο τη ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ παρουσία του> εμπειρικά γνωρίζει με το κλείσιμο των ματιών του> κάθε αμαρτωλός που εν ΖΩΗ δεν καταδέχτηκε τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα  του να τον δεχτεί και τον ίδιο και την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του αγνοούσε !! 
«Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20) 

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της Ζώης μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ' όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό απο την Οργή του Θεού και τον κατατάσσει στην Ευλογημένη βασιλεία του !! 

«Τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε παρέδωσε στο θάνατο το μονογενή του Υιό, για να μη χαθεί όποιος πιστεύει σ' αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνια !!! Γιατί, ο Θεός δεν έστειλε τον Υιό του στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος δι' αυτού.!!! 
Όποιος πιστεύει σ' αυτόν δεν έχει να φοβηθεί τη θεϊκή κρίση‡ 
αυτός όμως που δεν πιστεύει έχει ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, γιατί δεν πίστεψε στο μονογενή Υιό του Θεού
19 Και να ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ: Το φως ήρθε στον κόσμο, οι άνθρωποι όμως αγάπησαν περισσότερο το σκοτάδι παρά το φως, γιατί οι πράξεις τους ήταν πονηρές.(Ιωάννης 3:16-19

No comments:

Post a Comment