Popular Posts

Tuesday 1 October 2013

ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.Λέει ο ΚΥΡΙΟΣ. Ησαΐας45:22

ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, Ο  ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ, ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ !!!

"Ακόμα κατεργάζομαι την Ευλογία που θα δώσω, κοιτάζω να δω ποιοι είναι αυτοί που με τιμούν, που στην Ευλογία μου επιθυμούν να μπουν και δεν διστάζουν να μου ανοίξουν την καρδιά τους και Σωτήρα τους να με δεχτούν.  

Αν ήταν ο Ουρανός  κατάμαυρος, ταραγμένος και βροχερός Εγώ θα τον αλλάξω, και θα τον κάνω γαλάζιο, ηλιόλουστο και ζεστό  επειδή σας ΑΓΑΠΩ λέγει ο Κύριος,
Πάψτε να κρίνετε μ' απαισιοδοξία, πάψτε να πιστευτετε και να λέτε οτι τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, γιατι κατεργάζομαι ήδη την αλλαγή σας, και την ΕΥΗΜΕΡΙΑ σας.Εχω προσχεδιάσει ένα καλύτερο μέλλον για σας. Έρχονται οι ήμερες ακμής, Ελπίδας,αισιοδοξίας, γέλιου και Χαράς. Τώρα πρέπει μ' όλη σας την καρδιά να μ' επιστευτειτε λέγει ο Κύριος.
Πάψτε να απελπίζεστε και να τρέχετε στα πιστά μου παιδιά τους άγιους και άγιες, αλλά ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΝΑΠΑΥΣΗ,(Ματθαιος 11:28) λέγει ο Κύριος. 
Εμένα κοιτάξτε, έμενα  χωρίς επιφύλαξη ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ, και στην Ευλογία μου θα ΜΠΕΙΤΕ, και θα μπαίνετε και θα βγαίνετε και θα βρίσκετε βοσκή, και στην Αιώνια Ζωή θα ΜΠΕΙΤΕ !!! 
Κάθε καλό και Ευλογημένο δώρο από εμένα προέρχεται, και θα τα δώσω σ'αυτούς που με ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ, που θέλουν το θέλημα μου να εκτελούν, και δεν διστάζουν το όνομα μου να ομολογούν, λέγει ο Κύριος. 
Όλοι όσοι μ' ασπασθούν και Σωτήρα τους  με δεχτούν θα ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΟΥΝ, και  μέσα απο όλα θα βγαίνουν νικητές, γιατί θα είμαι στο πλάι τους να τους στηρίξω, και δύναμη να τους δώσω, λέγει ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός!!! 

Σε μένα Στραφείτε για να σωθείτε , όλα τα πέρατα της Γης" λέγει σ' όλους ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός.(Ησαΐας 45:22) 

Αδέλφια μου, Ο Κύριος θα φέρει καλύτερες ήμερες. Σ' ΑΥΤΟΝ σήμερα ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΔΟΘΕΙΤΕ, Αυτον να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ  και τοτε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα μπείτε και θα ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΤΕ  και δυναμικά γεμάτοι μ' αισιοδοξία θα αρχίσετε να ζείτε και στο τέλος και στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ θα μπείτε !!!! 

No comments:

Post a Comment