Popular Posts

Friday 18 October 2013

ΘΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ

Φίλοι τίποτε δεν προξενεί μεγαλύτερη χαρά στη Ζωή παρα, το Βάπτισμα Χαράς που λαμβάνει ο αμαρτωλός που θα ανοίξει την καρδιά του στον Χριστό, και απο το Άγιο του πνεύμα βαπτιστεί !!
Αυτό το Ανοιγμα της καρδιάς ειναι που ΤΙΜΑΕΙ ο ΘΕΟΣ και Σφραγίζει με το Άγιο του Πνεύμα τον ταλαίπωρο αμαρτωλό που ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ και ΔΟΘΗΚΕ στον ΧΡΙΣΤΟ !...!

Αυτή είναι η Πίστης, που κοιτάζει ο Θεός να δει αν έχουμε την ΚΑΡΔΙΑΚΗ, την ατομική και Χάρη στην πίστη μας Αυτη μας ΧΑΡΙΖΕΙ την πολυπόθητη και ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.
Και αυτη η πίστης που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό πάντα τεκμηριώνεται με το ΑΝΟΙΓΜΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας στον Χριστό . Γιατί τι θα ωφελήσει τον αμαρτωλό να λέει Έχω Πίστη στον Χριστό, αλλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ στον Χριστό να ΔΟΘΕΙ και Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ ; ; ;
Τέτοια Πίστης ειναι Κούφια ΠΙΣΤΗ, και δεν δικαιώνει κανεναν.

Η Πίστης που Σώζει ειναι ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΣ με ΑΓΑΠΗ στον ΧΡΙΣΤΟ, με ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ στον ΧΡΙΣΤΟ, και σφραγίζεται με την προσωπική μας ΟΜΟΛΟΓΙΑ << ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ>>
Τον καθε αμαρτωλό που παραδίδει το Τιμόνι της Ζωής του στο Χριστό, ανταμείβει με την Σωτηρία του ο Θεός και τον βεβαιώνει και του λεει < ΠΟΤΕ δεν θα σ΄ ΑΦΗΣΩ ουτε και ΠΟΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ!!!(Εβραίους 13:15)

Θα ευδαιμονίζομε στον Κύριο και θα εισέλθω στην ΣΩΤΗΡΙΑ του με χαρά είναι το λάβαρο του, και ο ΥΜΝΟΣ εκείνου που αποφάσισε στον ΧΡΙΣΤΟ να ΔΩΘΕΙ και που από τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΣΩΘΕΙ !!!
Και ο καθενας που στον Χριστό θα δοθεί στην ΧΑΡΑ του και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του θα μπει !!
Εύχομαι και εσυ να το κάνεις και στην ΧΑΡΑ και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του θα μπεις και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ (Ιωάννης 10;9) Αμην !!!

No comments:

Post a Comment