Popular Posts

Sunday 27 October 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ

Θα μπορούσε κάποιος δικαιολογημένα να έλεγε οτι σήμερα πολλοί ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην ΘΕΟΤΗΤΑ του, στην Παντοδυναμία, στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του, τα λόγια του τα ΑΨΗΦΟΥΝ, και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την Ευλογία που ο Χριστός χαρίζει να δεχτούν ! 
Φίλοι μου, η συνέπεια της αρνήσεως, είναι οτι οι ίδιοι αποστερούν τον εαυτό τους από την είσοδο τους στην βασίλεια του, αφού την Προσφορά Σωτήρια τους.(Ματθαίος 11:28, Αποκάλυψη 3:20) με διάφορα προσχήματα την υποτιμούν.

"Kυριε Ιησού Χριστέ σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις οτι θέλεις στη Ζωή μου, ώστε να ΣΩΘΩ" είναι η προσευχή που θα σώσει τον αμαρτωλό, γιατί ο Χριστός θα ενεργήσει ώστε να σε φέρει στην αντίληψη που σήμερα δεν έχεις, θα ενεργήσει μέσα απο τις καταστάσεις της Ζωής σου ώστε να ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ την Πρόσφορα Σωτήριας που σου παρέχει, και μ'ολη σου την καρδιά να τον ασπαστείς και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!
Και αυτή η μεσολάβησης η Ενέργεια του Κυρίου να σε φέρει στο σταυροδρόμι της ζωής σου ώστε ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ ειναι η ΘΕΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ του για να σ' ευλογήσει.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟ RENDEZVOUS, ΘΕΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ;
Θεϊκή συνάντησης είναι το σχέδιο του Κυρίου, να φέρει εκείνον που προεγνωσε οτι θα ΣΩΘΕΙ (Ρωμαίους 8:28-29) στο σταυροδρόμι της Ζωής του που θα είναι έτοιμος χωρίς επιφύλαξη ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ, και ο Κύριος μπορεί να κάνει αυτό, και θα το κάνει για κάθε διστάζοντα σήμερα αμαρτωλό, που παρόλο που Δυσπιστεί το κάλεσμα του, βαθιά στην καρδιά του επιθυμεί στην Σωτηρία του να μπει και με σιγουριά να ζει!

No comments:

Post a Comment