Popular Posts

Monday 7 October 2013

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Είναι μια άγια και καλή επιθυμία, αλλά πως εκπληρώνεται ;                                                                  
Τι πρέπει να κάνει ο αμαρτωλός που στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Κυρίου επιθυμεί όλες τις ήμερες της Ζωής του να Ζει ; 


# Πρέπει ν' ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και  τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13)  Πρέπει να απαντήσει το κάλεσμα του που του λέγει : «Εγώ όσους αγαπώ σαν φίλους μου, τους ελέγχω και τους παιδαγωγώ. ΓΙΝΕ λοιπόν θερμός και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ. Να στέκομαι τωρα μπροστά στην πόρτα της Καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα , θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζί»(Εβραίους 13:5)
# Πρέπει τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ γιατί ο λόγος του Θεού βεβαιώνει οτι ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ, και ΔΕΝ τονΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ - καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ- σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Και αυτοί ΔΕΝ γεννήθηκαν απο σαρκική μείξη, ούτε από ανθρωπινή Ενέργεια η πρωτοβουλία, άλλα από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ !(Ιωάννης 1:12-13)

Φίλοι, μόνο αν τον Χριστό να ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ και Σωτήρα μας να τον δεχτούμε , στην Ευλογία του ΠΑΤΡΟΣ  θα μπούμε γιατί  Τόσο ΑΓΑΠΗΣΕ ο Θεος τον κόσμο που έστειλε τον Γιο του τον μονάκριβο, για να μην χαθεί όποιος Πιστεύει (και εννοείται καρδιακά) σ'Αυτό αλλά να έχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Γιατί ο Θεός ΔΕΝ έστειλε  τον Γιο του στον κόσμο για να καταδικάσει τον κόσμο, αλλά για να ΣΩΘΕΙ ο κόσμος Δι'ΑΥΤΟΥ.(Ιωάννης 3:16-17)

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΖΕΙ.
Φίλε μου, ο Θεός ποτέ δεν θα αφήσει ούτε θα εγκαταλείψει (Εβραίους 13;5) τον αμαρτωλό  που σαν το άσωτο Γιο επιστρέφει στον Χριστό τον ΠΟΙΜΕΝΑ των προβάτων.(Ιωάννης 10:11)
Φίλε, αν τον Χριστό Σωτήρα σου τον δεχτείς, τότε και για σένα ισχύει η Υπόσχεσης του οτι μέσα σου με τον επουράνιο Πατέρα θα έρθει και θα κατοικήσουν μαζί σου.«Αν με αγαπάει κάποιος θα εφαρμόσει τον λόγο μου, και ο Πατέρας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ, και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ'αυτόν  και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζι του»(Ιωάννης 14:23)
 
Φίλε αν τον Χριστό ασπαστείς τότε για σένα προορίζεται  αυτή η βεβαίωσης του λόγου του Θεού : Ούτε Θάνατος, ούτε ζωη ούτε άγγελοι, ούτε αρχές, ούτε εξουσίες, ουτε παρόντα ούτε μέλλοντα ούτε οσα βρίσκονται Ψηλά ούτε οσα βρίσκονται στα βαθη, κι ούτε κάποιο αλλο διαφορετικό δημιούργημα θα μπορέσει να μας χωρίσει απο την ΑΓΑΠΗ του θεού, που ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ μέσω του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.(Ρωμαίους 8:38-39)

Φίλε στην ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ μπαίνεις μέσω του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που είναι η Μονη ΠΟΡΤΑ των Προβάτων (Ιωάννης  10:7) και η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ που στον Πατέρα ΟΔΗΓΕΙ « ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)
Εύχομαι στον Χριστό να δοθείς και στην Ευλογία του Πατρός και του Χριστού Όλες τις ήμερες της Ζωής σου να ζεις. Αμήν!!!
"Κύριε Ιησού Χριστέ μετανοώ που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου Αγνοούσα. Σήμερα με μετάνοια σου ΑΝΟΙΓΩ την ΚΑΡΔΙΑ μου και σου ΖΗΤΩ να ΕΡΘΕΙΣ και να ΜΕΙΝΕΙΣ μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός/ια σου." Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός θα απαντήσει και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !!!!!!!!! 

No comments:

Post a Comment