Popular Posts

Thursday 31 October 2013

ΘA ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ( ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ) ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

Παραδείγματος χάρη θα προτιμούσα να μην εχω το δικαίωμα να αγοράσω γη και σπίτι, αν η γη και το σπίτι που θα αγόραζα δεν θα ήταν ποτε Δικο μου, αλλά μια προσωρινή αβέβαιου χρονικού διαστήματος παροχή !
Θα προτιμούσα να μην μου επέτρεπαν να μάθω κολυμπώ, αν εφ'όρου Ζωής με απέκλειαν απο το κάθε λίμνη, πισίνα , θάλασσα η ποταμό. Θα προτιμούσα να μην μου επέτρεπαν να σπουδάσω αυτό που επιθυμούσα, εκτός και αν είχα την Ελευθερία να εξασκησω την σπουδή που αφιέρωσα τόσα χρόνια της Ζωής μου.
Και θα προτιμούσα να μην μου επέτρεπαν να πηγαίνω στην εκκλησία, αν δεν είχα κάθε διαβεβαίωση οτι μετα θάνατο στις Αγκάλες του Θεού μου θα βρεθώ.
Και όμως ενώ είμαστε Χριστιανοί, δηλαδή μέλη του Σώματος του Χριστού λίγοι είναι εκείνοι που εχουν την βεβαιότητα οτι μετά θάνατον με τον Χριστό στην βασιλεία του θα μπουν .

Ενώ ο κάθε γιος του πατέρα του, εχει την απόλυτη σιγουριά οτι ασχέτως ηλικίας είναι Παντα ευπρόσδεκτος στο σπίτι του Πατρός του, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν οτι όταν θα κλείσουν τα μάτια τους για τελευταία φορά, στο Σπίτι του Πατρός τους -στον Παράδεισο- θα τ' ανοίξουν, και αυτό οφείλετε οτι ειναι Χριστιανοί της Παράδοσης και της Εθνικής μας Κουλτούρας και ΟΧΙ ΣΩΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, είναι μόνο της Ταυτότητος, γιατί ποτε τους δεν επιθύμησαν να αποκτήσουν ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ -ΚΟΙΝΩΝΙΑ- με τον επί γης πανταχού παρών ΘΕΟ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !!!

Φίλε μου, αν είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ Χριστιανός, ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ από το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ο Πατερας και ο Χριστός ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ << Αν μ'αγαπάει κάποιος θα εφαρμόσει τον λόγο μου, και ο Πατέρας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ , και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ' αυτόν και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί του» (Ιωάννης 14:23), και είσαι στην ουσία μέλος του ΣΩΜΑΤΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ, και όπου βρίσκεται ο ΧΡΙΣΤΟΣ εκεί και εσυ μαζί του μετά θάνατο θα βρεθείς, γιατι κάθε μέλος του Σώματος του μαζί του θα βρεθεί !!

Το να λες οτι είσαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, δηλαδή του Χριστού ΠΙΣΤΟ παιδί, και να μην έχεις την βεβαιότητα οτι μετά θάνατο στο σπίτι του Πατρός θα βρεθείς και ο Χριστός ο Κύριος σου θα σε ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ (Ιωάννης 14:3) ειναι ένδειξης οτι ΔΕΝ είσαι δικό του παιδί, γιατί το παιδί του δεν μπορεί ν' αμφισβητεί ότι ο Πατέρας του στο σπίτι του δεν θα τον καλωσορίσει !!!

Αν η καρδιά είχε φωτιά για τον Χριστό τότε ο Χριστός θα κατοικούσε μέσα της , και δεν θα μπορούσε να αμφιβάλλει για την σωτήρια της, ούτε που μετά θάνατο θα βρεθεί !!
Η καρδιά που αγαπά τον Χριστό γνωρίζει τον προορισμό της, γνωρίζει τον Κύριο που του έχει δοθεί και μετά θάνατο μαζί του θα βρεθεί .Δεν είναι όμως το ίδιο με την καρδιά εκείνου που δεν καταδέχτηκε τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί και ποντάρει στην εκκλησία του ώστε στον παράδεισο να μπει !

Φίλε μου, μην νομίζεις ότι εμπαίζεται ο Κύριος , ούτε οτι είναι άδικος. Αν του έχεις δοθεί και Σωτήρα σου τον έχεις δεχτεί μαζί του για πάντα θα ζεις, και μετά θάνατο θα βρεθείς, αλλά αν όχι μακριά του θα χαθείς .
Σου εύχομαι τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και την βεβαιότητα οτι μετά θάνατο μαζί του θα βρεθείς και εσύ από τώρα να την έχεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment