Popular Posts

Tuesday 8 October 2013

O TAYΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ



ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ν'ΑΓΑΠΗΣΩ Μ'ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό.

Ο ταύρος που θα χτυπήσει τον ταυρομάχο το κάνει από αγανάκτηση και από αδυναμία γιατί την αγάπη του για το κόκκινο έχει εκμεταλλευθεί.

Έτσι και εγώ απεκάλεσα χθες κάποιον αιρετικό που την αδυναμία μου την αγάπη μου για τον Χριστό την ποδοπατάει και μου αραδιάζει ότι τα Μνημόσυνα  σώζουν τον αμαρτωλό που τα λόγια του Χριστού αψηφά και πεισματικά ΑΡΝΕΙΤΑΙ Σωτήρα του να τον δεχτεί !!!

Όχι  φίλοι μου, βρίσκονται και ζούνε σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ όλοι εκείνοι  που υποστηρίζουν  αντιβιβλικές παραδόσεις όπως ότι τα ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ωφελούν, η οτι η προσευχή στην Νεκρώσιμη τελετή που προσεύχεται ο Ιερέας λόγο της υποτιθέμενης Αποστολικής ΔΙΑΔΟΧΗΣ, θα χαρίσει στον αδιάφορο για τον Χριστό αμαρτωλό την Αιώνια στον παράδεισο Ζωή.

Φίλοι μου, μην πλανάστε, κρατηθείτε μακριά, απελευθερωθείτε  απο τους επαγγελματίες ΨΕΥΤΕΣ που αντιβιβλικες διδασκαλίες απώλειας υποστηρίζουν. Κανένα μνημόσυνο, και καμία  μετά θάνατον Προσευχή δεν Σώζει τον αποθανόντα που εν Ζωή δεν καταδέχτηκε τον Χριστό Σωτήρα και Κύριο του να τον δεχτεί.

Φίλε μου, ο Κύριος εκτιμά τις ειλικρινής συναλλαγές της καρδιάς, και όποια αδυναμία σου και αν του φέρεις, εκείνος θα σε βοηθήσει να την υπερπηδήσεις , και αν του ζητήσεις να σε βοηθήσει ώστε  Μ' ΟΛΗ σου την ΚΑΡΔΙΑ  να τον ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ, και αυτό θα το κάνει,  ώστε στην Ευλογία του να μπεις και ΠΟΤΕ να μην χαθείς !!!

Φίλε μου, θα προτιμούσα να πεθάνω, παρά ένα ψέμα να σου πω  και να ζήσω, και με το ψέμα μου στον Αιώνιο χαμό να σ'οδηγήσω.  


(Εβραίους 9:27) Υπάρχει μεγάλο χάσμα, ετσι που όσοι Θέλουν να περάσουν απο εδώ σε σας, να μην μπορούν, κι ούτε οι από εκει μπορούν να περάσουν σε μας>>(Λουκάς 16:26) Η διδασκαλία του Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

No comments:

Post a Comment