Popular Posts

Thursday 24 October 2013

Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ, Η ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

Ο Θεός φίλοι κοιτάζει πολύ πιο βαθιά απο το βάπτισμα σου, την Ταυτότητα σου και τα βιβλικά προσχήματα σου. «Εγώ δεν κρίνω με ανθρώπινα κριτήρια. Ο άνθρωπος βλέπει τα φαινόμενα , ΕΓΩ ομως ΒΛΕΠΩ την ΚΑΡΔΙΑ» λέγει ο Κύριος (Α.Σαμουήλ 16:7)

Φίλοι, ο Χριστός είναι η ΠΟΡΤΑ, και η ΟΔΟΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ και αλλος δρόμος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για να σωθεί ο αμαρτωλός παρα να ΑΣΠΑΣΤΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ,(Ματθαίος 11:28,ΙΩΑΝΝΗς 14;6) παρα να του ΑΝΟΙΞΕΙ την καρδιά του και Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ.( Ιωάννης 1:12,Αποκάλυψη 3:20)

Η Σωτηρία είναι συνέπεια της Πιστής μας με τον ΧΡΙΣΤΟ και της ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ μας ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με ΑΥΤΟΝ.
<Εγώ ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ, και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή>(Ιωάννης 10:9)
H πίστης Χωρίς ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστό δεν ΣΩΖΕΙ κανέναν  ειναι ΝΕΚΡΗ ΠΙΣΤΗΣ ,τέτοια πιστή έχουν και οι δαίμονες που τον αναγνωρίζουν αλλά φρίττουν !! 
Τέτοια ξερή  ΟΧΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ήταν η πίστης του Ιούδα, και ειναι η πίστης κάθε ανθρώπου που αναγνωρίζει την Θεότητα του Ιησού Χριστού, αλλά διστάζει ν' ανοίξει την καρδιά του και Σωτήρα και Κύριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ !!! 

Φίλοι, ΜΟΝΟ οσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον Χριστό, δηλαδή ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ σ' αυτούς Έδωσε ο Χριστός το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.(Ιωάννης 1:12-13) και ΟΧΙ σ'εκείνους που δίστασαν και δεν τόλμησαν ν'ανοίξουν την καρδιά τους και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο τους να τον καλωσορίσουν !

"Αν ήμουνα Αθάνατος και Αιώνια ζούσα, θα ήθελα με τον ΧΡΙΣΤΟ όλη μου την Ζωή να Ζούσα".
Φίλοι, ποιος σας βάσκανε και μερικοί απο σας αιχμαλωτιστηκατε στην Θρησκεία αντι τον Χριστό που ΧΑΡΙΖΕΙ κάθε Ευλογία ν' ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να ΜΠΕΙΤΕ ; ;

Είμαι αυτός που είμαι, ένας αμαρτωλός ΣΩΣΜΕΝΟΣ χάρη στην ΧΑΡΗ του Κυρίου, και ΟΧΙ σε έργα δικά μου. Σωσμένος Χάρη στην απέραντη του ΧΑΡΗ του ΘΕΟΥ να ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ καθε ανάξιο αμαρτωλό που τον ΧΡΙΣΤΟ Εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ.<< Δικαιωθέντες δια Πίστεως (και αναφέρεται στην ΚΑΡΔΙΑΚΗ προς τον Ιησού Χριστο) Έχουμε ΕΙΡΗΝΗ με τον Θεο , μέσω του Κυρίου μας, Ιησου Χριστού>>(Ρωμαίους 5:1)
Διάβασε το δεύτερο κεφάλαιο της επιστολής προς τους Εφεσιους να διαπιστώσεις οτι η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΔΩΡΟΝ της ΧΑΡΗΣ του και ΟΧΙ αποτέλεσμα δικών μας έργων, ώστε κανείς να μην μπορεί να καυχηθεί. (Εφεσιους 2:8-9)


Η Σωτηρία αδελφέ μου δεν βασίζετε στα δικά μας ψοροεργα, αλλα στην σταυρική ΘΥΣΙΑ του Χριστού, οτι ενώ εμείς ήμασταν ακόμα ηθικά άρρωστοι, ο Χριστός πέθανε για λογαριασμό μας (Ρωμαίους 5:6) και πρόσφερε τον Εαυτο του ως ΛΥΤΡΟ (πληρωμή για την Απελευθέρωση μας απο την δίκαιη τιμωρία που μας άξιζε) για λογαριασμό όλων μας ! (Α.Τιμοθεου 2:6) Επειδή ο Χριστός ΦOΡΤΩΘΗΚΕ o ιδιος στο σώμα του τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΜΑΡΤΙΕΣ πάνω στον σταυρό (Α.Πετρου 2:24) εμείς που τον εμπιστευτούμε και προσωπικό Σωτήρα μας τον Δεχτούμε δεν θα χρειασθεί να πληρώσουμε για μια άλλη φορά την τιμωρία για τις αμαρτίες μας, που ο Χριστός στον Σταυρό την Πλήρωσε στο ΑΚΕΡΑΙΟ !!!! 

Όλη η δόξα λοιπόν στον Κύριο μας, που χάρη στην Θυσία του, τώρα προσφέρει σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό που ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ, ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !!!
"ΚΥΡΙΕ Σ'ΑΓΑΠΩ και ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ" 
Στέλιος.

No comments:

Post a Comment