Popular Posts

Thursday 17 October 2013

H ΧΑΜΕΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΡΙΑ.

Είπαμε χθες οτι υπάρχουν δυο δρόμοι στην Ζωή ο στενός του Ιησού Χριστού που στην αιώνια Ζωή οδηγεί, και ο φαρδύς της Θρησκείας που δεν απαιτεί αυταπάρνηση, ουτε Καρδιακή μαζι του ΚΟΙΝΩΝΙΑ και που είναι και στην Ψυχούλα βολικός, αλλα μακριά του οδηγεί, και την Αιώνια Ζωη μας αποστερεί !!!

Φίλοι, χωρίς αυταπάρνηση κανείς δεν θα μπει στην Βασιλεία του ΘΕΟΥ.
Χωρίς τον Χριστό να εμπιστευθείς και σ' Αυτόν μ'όλη σου την καρδία να δοθείς για πάντα ΜΑΚΡΙΑ του θα ΧΑΘΕΙΣ. Γιατι όποιος θέλει να σώσει τη ζωη του, θα τη Χάσει. Και όποιος ΧΑΣΕΙ τη ΖΩΗ του για χάρη του ΧΡΙΣΤΟΥ, αυτός θα τη βρει.(Ματθαίος 16:24-26)

Φίλοι μου το ΔΩΡΟ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ αποκτήθηκε με το πολύτιμο Αίμα του Χριστού. Ο Χριστός για να μας σώσει και από την αιώνια καταδίκη να μας γλυτώσει ΥΠΕΦΕΡΕ στον σταυρό για τις δικές μας ανομίες και αμαρτίες.< Ο Χριστός όμως φορτώθηκε τις θλίψεις μας και ΥΠΕΦΕΡΕ τους δικούς μας πόνους.......ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ μας ήταν η αιτία που ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ, οι ΑΝΟΜΙΕΣ μας που Αυτός ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΗΚΕ. Για χάρη της δικής μας ΣΩΤΗΡΙΑΣ εκείνος ΤΙΜΩΡΉΘΗΚΕ και στις πληγές του βρήκαμε εμείς τη γιατρεία,>(Ησαΐας 53:4-5) την ΣΩΤΗΡΙΑ της Ψυχής μας !!!

Φιλε μου μην ΧΑΣΕΙΣ την ΕΥΚΑΡΙΑ της Σωτηρίας της Ψυχής σου που ο Χριστός για να σε γλυτώσει ΥΠΕΦΕΡΕ και έδωκε την ίδια τη Ζωή του αντάλλαγμα -ΛΥΤΡΟ- για την αμαρτωλή δική σου,<<O Χριστός Πρόσφερε τη ΖΩΗ του ΛΥΤΡΟ για χάρη πολλών>>(Ματθαίος 10:45)

 Όταν ήρθες Κύριε μου για να μας ΣΩΣΕΙΣ. ΥΠΕΦΕΡΕΣ για να μας ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.
Ο Χριστός πλήρωσε με τον θάνατο του την Απόκτηση της Σωτηρίας και τώρα την δίνει σε κάθε αμαρτωλό που μ'ευγνωμοσύνη και συντριβή επιστρέψει σ' ΑΥΤΟΝ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ .< Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν. Όσοι δέχτηκαν, πιστευσαν Σ'Αυτόν, τον ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΑΝ. Σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ> (Ιωάννης 1:12-13)

Φίλε μην αφήσεις να ΧΑΘΕΙ η ΕΥΚΑΙΡΙΑ,που ο Χριστός σήμερα σου Προσφέρει στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσύ να μπεις !!!
Άνοιξε την καρδιά σου στο Χριστό, απάντησε το κάλεσμα του (Αποκάλυψη 3:20) Δέξου τον Σωτήρα σου (Ιωάννης 1:12-13) και στην Αιώνια Ζωή θα μπεις και από το Άγιο του Πνεύμα θα ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ και θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και θα βρίσκεις βοσκή.(Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment