Popular Posts

Wednesday 30 October 2013

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Η αγάπη του Χριστού,
Είναι καταπληκτική,
Και παντελώς σώζει,
Κάθε αμαρτωλή ψυχή,

Γιατί ο Χριστός έχει τη δύναμη να ΣΩΖΕΙ για ΠΑΝΤΑ όσους προσέρχονται στον Θεό μέσω Αυτού, αφού Ζει πάντοτε, έτσι ώστε να μεσιτεύει γι’αυτούς.(Εβραίους 7:25)

Φίλοι, ο Θεός δεν είναι προσωπολάτρης για να συντηρεί αμαρτωλούς κάποιου, δόγματος η έθνους μόνο και μόνο επειδή προέρχονται απο τα Εθνη που πρωτοπιστευσαν στον Χριστό, αλλά ΣΩΖΕΙ  στο  ΠΑΝΤΕΛΕΣ αμαρτωλούς από κάθε φυλή, γλώσσα, λαό και έθνος που ασπάζονται τον Χριστό και που  τους ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ < πλήρωσε τα λύτρα της αμαρτίας τους>    με το ίδιο του το αίμα. απο καθε φυλή, γλώσσα. λαό και Έθνος(Αποκάλυψη 5:9)

Φίλοι, κάθε αμαρτωλός μέσω του Ιησού  Χριστού, ασχέτως φυλής, γλώσσας, λαού και έθνους  ειναι  ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ από τον ΘΕΟ, αν τον γιο του τον Χριστό εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί !

Οταν κάποτε στην Ουράνια Βασιλεία θα μπούμε, τότε θα αντιληφθούμε οτι η Σωτηρία δεν κερδήθηκε με την δίκη μας αξία, με τα δικά μας  έργα, αλλά με την ΑΞΙΑ  του ΙησούΧριστού, γι’αυτό  τα πάντα  τα  χρωστάμε   στον  Σωτήρα  Χριστό  που  δεν  είναι   Προσωπολάτρης,  αλλά σώζει  κάθε αμαρτωλό  που ταπεινωθει και Σωτήρα και Κύριο του τον δεχτεί.

No comments:

Post a Comment