Popular Posts

Tuesday 29 October 2013

OΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.


Φίλοι μου, δεν ειναι μυστήριο ούτε γρίφος που μετα θάνατον ο καθένας απο μας θα βρεθεί.
Γιατί αν είσαι του Χριστού, αν του έχεις δοθεί και είναι ο Βοσκός σου, της καρδιάς σου ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ σου, ο Αγαπητικός σου θα φροντίσει ώστε μετά θάνατο μαζι του να βρεθείς. «ΑΣ μη ταράζεται η καρδιά σας· πιστεύετε στον Θεό, και σε μένα πιστεύετε. Στο σπίτι τού Πατέρα μου υπάρχουν πολλά οικήματα· ειδάλλως, θα σας έλεγα· πηγαίνω να σας ετοιμάσω τόπο. Και αφού πάω και σας ετοιμάσω τόπο, ΘΑ ΕΡΘΩ παλι και θα σας πάρω ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ, για να ΕΙΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» (Ιωάννης 14:1-3)
Ο Κύριος ΠΟΤΕ δεν θα αφήσει ουτε θα εγκαταλείψει τον Πιστό που του ΑΝΟΙΚΕΙ, που ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ την φωνή του και τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. « Τα δικα μου πρόβατα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την φωνή μου κι Εγω τα γνωρίζω, και αυτά με ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ. Κι εγώ σ'αυτά ΠΑΡΕΧΩ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ (Ιωάννης 10:27)

Αν όμως Φίλε ποτέ σου δεν απάντησες το κάλεσμα του (Ματθαίος 11:28) και ΔΕΝ του ΑΝΟΙΞΕΣ την Πόρτα της καρδιάς σου, δεν του ανήκεις, δεν είσαι δικό του Πρόβατο, και μακριά του μετά θάνατον θα βρεθείς

Φίλε μου, απο την πηγαία δοξολογία της καρδιάς σου μπορείς να αναγνωρίσεις αν είσαι του Πιστό του παιδί η απλώς Χριστιανός της ταυτότητος, γιατί εκείνοι που ΑΝΗΚΟΥΝ στον Χριστό ποτε δεν παύουν το όνομα του να ΥΜΝΟΥΝ, να τον ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ και την Χαρη του σ'ολους να ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, ενώ αυτοί που δεν είναι δικοί του, δεν το κάνουν η ίσως άλλους και άλλες Υμνούν !!!

Φίλε ο Θεός πριν πολλά χρόνια είπε «Το βόδι γνωρίζει τον αφέντη του, και το γαϊδούρι ξέρει το παχνί εκείνου που το ορίζει. Αλλα ο λαός μου δεν ξέρει σε ποιον ΑΝΗΚΕΙ, και τίποτε ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ»(Ησαΐας 1:3) Και ο Χριστός συνέχεια και ασταμάτητα στον ιδιο μας καλεί να τρέξουμε ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρούμε « ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ ολοι εσεις που κοπιάζεται και είστε βαριά ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ κι ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28)

Φίλε αν στον Χριστό δοθείς και Ανάπαυση θα βρεις, και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπεις, γιατι εκείνος φροντίζει για τα ΠΙΣΤΑ του παιδιά, και κανένα απο αυτά δεν θα χάσει,(Ιωάννης 6:39) αλλά μαζί τους και μέσα τους θα κατοικήσει (Ιωάννης 14:23) και Ποτε δεν θα τα αφήσει, ουτε θα τα Εγκαταλείψει.(Εβραίους 13:5)

"Κύριε Ιησού Χριστέ, συγχώρεσε με που τοσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου το αγνοούσα. Σημερα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου Ζητω να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι ΔΙΚΟΣ σου" Είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό και τον κανει δικό του παιδί. Αμην

No comments:

Post a Comment