Popular Posts

Sunday 6 October 2013

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

 Οι θείες μας και οι θείοι μας παραδόθηκαν στον εχθρό, αλλά ο Χριστός θα τους ελευθερώσει.
 Αδέλφια μου, ο Χριστός απελευθερώνει απο τα δεσμά του όφι  που ψεύδεται τον αμαρτωλό/η που παρασύρθηκε και αιχμαλωτίστηκε από τον εχθρό, αλλά  που θα επικαλεστεί τον Χριστό και Σωτήρα και Κύριο του τον δεχτεί !
Όπως στον πόλεμο ο στρατηγός σχεδιάζει μια στρατιωτική επιχείρηση και απελευθερώνει τον αιχμαλωτισμένο του στρατιώτη, έτσι και ο Χριστός απελευθερώνει και θα απελευθερώσει κάθε παιδί του που παρασύρθηκε και αιχμαλωτίστηκε από το φίδι σε μια ανίατο και καταστροφική  έξη, σε μια Αιχμαλωσία τυραννική, και που είναι αδύνατον από άνθρωπο να γιατρευτεί και να απελευθερωθεί !!

 Όποιος μ'επικαλεστεί και Σωτήρα του με δεχτεί,απο μένα θα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ λέγει ο Κύριος !(Ρωμαίους 10:13)
"Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ το Θέλημα σου στη Ζωή μας. Εσύ Kυριε απελευθέρωσε κάθε παιδί σου  που εξαπατήθηκε και Αιχμαλωτίστηκε σε κάποια καταστροφική έξη και τυραννική δαιμονική Αιχμαλωσία, και μην Ξεχάσεις και την κόρη μου την Χριστίνα για την δόξα του Ονόματος σου να την Απελευθερώσεις." 
Αμήν !!!

 "To Πνεύμα του Κυρίου ειναι πάνω σ'έμενα, γιατί με έχρισε ο Θεός να φέρω τα καλά νέα προς τους φτωχούς, τους ανεχους και να ΓΙΑΤΡΕΨΩ εκείνους που έχουν συντρίμια στην καρδιά. Κι ακόμη να ΚΥΡΥΞΩ στους αιχμαλώτους ΛΕΥΤΕΡΙΑ...." ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (Λουκάς 4:18-19)

 O Ιησούς Χριστός εμφανίστηκε για να ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΙ τα ΕΡΓΑ του διαβόλου.(Α.Ιωάννου 3:8) «Ετσι περιόδευε  ολη τη Γαλιλαία διδάσκοντας..... και κηρύττοντας το Ευαγγέλιο της Βασιλείας και θεραπεύοντας κάθε είδους ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ και κάθε είδους ΠΑΘΗΣΗ. Και η φήμη του διαδόθηκε σ'ολη την Συρία, έτσι ώστε ΕΦΕΡΑΝ όλους εκείνους που δεν ήταν καλά στην υγεία τους και ΥΠΕΦΕΡΑΝ απο διάφορες ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ και ΒΑΣΑΝΑ καιΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ, και ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟΥΣ και Παράλυτους, τους όποιους και Θεράπευσε»(Ματθαίος 4:23-24, Μάρκος 6:56)

 Φίλοι, μην Χάνετε το Θάρρος σας ο Κύριος Ιησούς Χριστός είναι ο ΙΔΙΟΣ ΧΘΕΣ, και ΣΗΜΕΡΑ και στους Αιώνες των αιώνων (Εβραίους 13:8) και δεν κόντυνε το Χέρι του ουτε λιγόστεψε η συμπόνοια και η στοργή του ώστε να μην ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ από την ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ το παιδί του που μέρα και νύχτα τον παρακαλεί και από ΑΥΤΟΝ και μονό ελπίζει να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ !!!

Σίγουρα ο Κύριος θα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ απο τυραννική αιχμαλωσία κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του το ΔΕΧΤΕΙ !!

"Κύριε Ιησού Χριστέ σε σένα δίνουμε όλη την Δόξα, την Τιμή και την Προσκύνηση, για όλα αυτά που έως τώρα έχεις κάνει, και για ότι μελλοντικά στην Ζωή μας ακόμα θα κάνεις" Eμεις τα πίστα σου παιδιά σ'ευχαριστούμε και σε ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΜΕ. Αμήν !!

No comments:

Post a Comment