Popular Posts

Tuesday 15 October 2013

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.


Κανείς δεν μπαίνει χωρίς μετάνοια στην ευλογία του Θεού.
Η μετάνοια είναι το κατώφλι της Σωτηρίας, χωρίς μετάνοια και επιστροφή στον Χριστό, κανείς στην Βασιλεία του Θεού δεν θα μπει.

ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΣΚΕΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ.
Φίλοι μου ζούμε στην εποχή της πλήρους αδιαφορίας για την Αλήθεια, του Πνευματικού σκοταδισμού, όπου το καλλιεργημένο ψέμα τιμάτε σαν ΑΛΗΘΕΙΑ , και η Αλήθεια του Ευαγγελίου δεν γίνεται πιστευτή. O πνευματικός λήθαργος, και η βαθια ριζομενη παράδοση που βόλεψε της ψυχή μας, μας κρατά μακριά απο τον Χριστό. Αντι να τρέχουμε στον Χριστό να πιούμε και να δροσιστούμε και στην ευλογία του να μπούμε «Ελάτε ΣΕ ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ και βαριά Φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28)« Αν διψάει κάποιος ΑΣ' ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ και να πίνει.Οπως το λεει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μεσα απο εκείνον που Πιστευει σ' ΕΜΕΝΑ»(Ιωάννης 7:37-38) ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΓΕΛΑΣΤΙΚΑΝ και τρέχουν σε άνυδρες πηγές, στους Άγιους και στις Αγιες, και προσκυνούν ταριχευμένα κρανία, πόδια και χέρια *Αγίων* ΛΙΨΑΝΑ ξερά νεκρά κόκαλα, και ΕΙΚΟΝΕΣ αντι τον ΑΝΑΣΤΗΘΕΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟ, που είναι η Πηγή κάθε ΕΥΛΟΓΙΑΣ και της Αιωνίου ΖΩΗΣ.

" ΚΥΡΙΕ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ" Ας ειναι η προσευχή κάθε πιστού παιδιού του Κυρίου. Κύριε συγχώρεσε μας που το κάλεσμα σου επι Χρόνια, επί γενεές «Ελατε σε μενα και ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ»το ΑΓΝΟΟΥΜΕ και σ' άλλους και σ' άλλες τρέχουμε βοήθεια για να βρούμε . Κύριε μέσα απο το μεγάλο σου ΕΛΕΟΣ, αφαίρεσε, δίωξε μακριά το πνευματικό σκοτάδι που μας περιτυλιξε, ξύπνησε μας απο το λήθαργο, και στρέψε τις καρδιές μας στον Γιο σου και ΣΩΤΗΡΑ ολης της οικουμένης τον Κύριο Ιησού ΧΡΙΣΤΟ.

Φίλοι, ο Χριστός σας Αγάπα ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ και καθένα απο εσάς ατομικά σας καλεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ, προσωπικό σας ΣΩΤΗΡΑ σας να τον ΔΕΧΤΕΙΤΕ και στην Αιώνια Ζωή και εσείς θα μπείτε. Αμήν !!

No comments:

Post a Comment