Popular Posts

Friday 4 October 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Φίλοι μου, το Άγιο Πνεύμα κάθε μέρα σας φλερτάρει, σας μιλάει ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, και σας καλεί, στον Χριστό χωρίς δισταγμό να  δωθείτε  και στην Ευλογία του να μπείτε ."Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην Πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις την ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα , θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζι "(Αποκάλυψη 3:20) Είναι το στοργικό κάλεσμα του Ιησού Χριστού προς κάθε αμαρτωλό, μ' ολη του την ΚΑΡΔΙΑ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και στην Αιώνια Ζωή να μπει.(Ιωάννης 3:16)

Φίλε μου,  ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Ν' ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ !

Γιατί μόνο όσοι τον Χριστό  προσωπικό  Σωτήρα τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ , ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ από τον Θεο ΞΑΝΑ, χωρίς ανθρώπινη μεσολάβηση, η Λειτουργία, αλλά χάρη στην επιφοίτηση, στο Βάπτισμα του Αγίου Πνεύματος που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να κουμαντάρει !!!

Και τονίζει η γραφή οτι «Ο Χριστός στα δημιουργήματα τα δικά  του ήρθε, και ΔΕΝ τον δέχτηκαν.  Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ -καρδιακά τον Εμπιστεύτηκαν- σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Απο τον ΘΕΟ γεννήθηκαν αυτοί, και ΟΧΙ από γυναίκας αίμα, ΟΥΤΕ απο επιθυμία  η μεσολαβητική ενέργεια  ανθρωπινή.»(Ιωάννης1:12-13)

" Θα σ' αγαπήσω Κύριε μ' ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ μου, την Ψυχή μου, και την Διάνοια μου"  είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό αν εκφράζει την ειλικρινή διάθεση της καρδιάς του.

Γιατί ο Θεός διακρίνει τους  ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ και ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ της ΚΑΡΔΙΑΣ (Εβραίους 4:13) και βάσει  της ειλικρινής πρόθεσης της καρδιάς του αμαρτωλού, που επιθυμεί τον Χριστό ν' ΑΣΠΑΣΤΕΙ και  στην Ευλογία του να μπει, από τον επι Γης Θεό Κύριο Ιησού  Χριστό, αυτός θα ΣΩΘΕΙ !!! Αμήν !

No comments:

Post a Comment