Popular Posts

Saturday 5 October 2013

TA ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ, ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΛΥΤΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Tα πάντα ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ με τον Χριστό ! 
Τα πάντα ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ με τον Χριστό !! 
Τα πάντα ΛΥΤΡΩΝΟΝΤΑΙ με τον Χριστό !!! 
Τα πάντα ΣΩΖΟΝΤΑΙ με τον Χριστό !!!!! 

Φίλοι μου Οχι μόνο στην Ελλάδα μας, αλλά και παγκοσμίως ζούμε στην χειρότερη εποχή που γνωρίσαμε. Φτώχεια, εθνικά και Θρησκευτικά μίση και πόλεμοι δεν σταματούν. Στην πατρίδα μας η ανεργία, η οικονομία, η βια και η τρομοκρατία έχουν ρίξει στην κατάθλιψη, στον φόβο, και στην απελπισία τους περισσότερους από εμάς.
Από που, η από ποιον θα έρθει η βοήθεια μου, είναι το σωστό ερώτημα ;
Φίλοι μου, αμαρτίσαμε γιατί αντι τον Χριστό να ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ και από το δροσερά δικά του *νερά* της Αιωνίου Ζωής να ποτιστούμε (Ιωάννης 4:14,7:37), εμείς σύμφωνα με την παράδοση μας σ' άλλους και σ' άλλες τρέχαμε για βοήθεια, γι' αυτό και σήμερα στην αβεβαιότητα , στην φτώχεια, και στην ανασφάλεια και αδικία ζούμε !!!

Φίλε, ότι και να πιστεύεις η δεν πιστεύεις, αν ΈΡΘΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ, αν τον Χριστό ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ και Σωτήρα σου τον δεχτείς (Ιωάννης 1:12-13) θα διαπιστώσεις οτι τα ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ και ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ με τον Χριστό. Και η σχέσης σου με την σύζυγο σου, η τον ξάδελφο σου, και με το παιδί σου, όλα μπορούν χάρη στην βοήθεια του να βελτιωθούν, γιατί στο Πλευρό σου θα είναι ο Κύριος Ο ΘΕΟΣ σου (Εβραίους 13:6), και εκείνος θα αλλάξει, καρδιές και καταστάσεις στην Ζωή σου, και εκεί που πριν όλες οι πόρτες ήσαν κλειστές, θα τις ανοίξει και θα το δεις και θα εκπλαγείς !!

Φίλε/η μου, την ΛΥΤΡΩΣΗ και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ απο τον βραχνά, από την Απελπισία, από την καταραμένη κατάσταση που χρόνια σε τυραννά, και αμφιβάλλεις αν πότε θα την δεις. Αν στον Χριστό δοθείς και Σωτήρα σου τον δεχτείς θα την δεις, και  από τον ίδιο ΘΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣ, θα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ. Γιατί δεν υπάρχει ψυχοσωματική διαταραχή, ασθένεια η Αιχμαλωσία που ο Χριστός να μην μπορεί να την ΑΦΑΝΙΣΕΙ και δυναμική Ζωή γεμάτη Ελευθερία και χαρά μαζί του να σου χαρίσει !!!

Φίλε μου με τον Χριστό τα ΠΑΝΤΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ, ο γάμος σου, η οικογένεια σου, ο γιος σου, η η κόρη σου, το σπίτι σου, η Ζωή σου, και κάθε καλή και Άγια επιθυμία σου. Αν ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό και τον ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ, στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα μπεις και Εκείνος πια ο επί γης Πανταχού παρών ΘΕΟΣ θα αναλάβει και θα σ'οδηγεί μέσα απο τα αναπάντεχα της Ζωής, και ΔΕΝ θα σ' αφήσει ΠΟΤΕ, ούτε και ΠΟΤΕ θα πάψει να σε ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ (Εβραίους 13:5), αλλά σε κάθε στάδιο και σταθμό της Ζωής σου θα είναι εκεί με το *φάρμακο*, με την βοήθεια και την συμβουλή την απαραίτητη για εκείνη τι στιγμή !!

Αδελφέ, τα ΠΑΝΤΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ με τον Χριστό, και ποτέ δεν είναι αργά στη Ευλογία του να μπεις και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που εκείνος και μόνο εκείνος ΧΑΡΙΖΕΙ, και εσύ να την ΔΕΧΤΕΙΣ και με σιγουριά, Αισιοδοξία και Ασφάλεια και εσύ να αρχίζεις να ζεις !!

Φίλε/η μου, αν στον Χριστό έχεις δοθεί μην επιτρέψεις καμία αμφιβολία στην καρδία σου να μπει, γιατί με τον Χριστό τα ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΥΤΡΩΝΟΝΤΑΙ, και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ. (Ρωμαίους 8:28-29) Αμήν !!

No comments:

Post a Comment