Popular Posts

Wednesday 16 October 2013

ΕΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

 Η Μήπως χωρίς λόγο η καρδιά σου σ'απατά και νομίζεις οτι χωρίς τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς στην αιώνια ζωή θα μπεις ;
Φίλε μου ο Ιησούς Χριστός προειδοποίησε οτι υπάρχουν μόνο δυο δρόμοι, ο ευρύχωρος που οδηγεί στον χαμό και που είναι αυτός της Θρησκείας που οι περισσότεροι από εμάς γεννιόμαστε σ'αυτόν, και ο ΣΤΕΝΟΣ δρόμος, και η ΣΤΕΝΗ ΠΥΛΗ της προσωπικής ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τον Ιησού Χριστό, που λίγοι είναι εκείνοι που τον βρίσκουν.(Ματθαίος 7:13-14)

Φιλε, ο Ιησούς Χριστός δήλωσε και είπε οτι Μονο εκείνος είναι ο ΔΡΟΜΟΣ που στον Πατέρα και στον Παράδεισο οδηγεί «Εγώ είμαι η ΟΔΟΣ, και η αλήθεια, και η ΖΩΗ. Κάνεις ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον Πατέρα παρα ΜΟΝΟΧΑ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ»( Ιωάννης 14:6) Ο λόγος του ΧΡΙΣΤΟΥ φιλε μου σ'απελευθερώνει από κάθε Ψεύτικη Ελπίδα οτι Χάρη στις πρεσβείες και μεσιτείες άλλων στον παράδεισο θα μπεις !!!
"ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΟΔΟΣ....... ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙ ΜΗ ΔΙ' ΕΜΟΥ", δηλαδή Κανένας ούτε ΕΝΑΣ δεν μπαίνει στον Παράδεισο εκτός και αν στον Χριστό εχει ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον εχει ΔΕΧΤΕΙ !

Πολύτιμες ψυχές, ο καθένας από μας την μετά απο την στιγμή που θα κλείσει τα μάτια του για τελευταία Φορά, θα βρεθεί η στην Αγκαλιά του Χριστού, στον παράδεισο, η στην αιώνια φωτιά που εχει ετοιμαστεί για τον διάβολο και τους αγγέλους του.(Ματθαίος 25:41)

ΦΙΛΟΙ μου, απο την ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ μας στο κάλεσμα του Χριστού «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ... και ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ» (Ματθαίος 11;28) και « ΝΑ, στέκομαι ι Τώρα μπροστά στην Πορτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και Χτυπώ. Αν Ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε, γιορτάσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3:20) θα εξαρτηθεί που μετά θάνατον θα βρεθούμε.

Αν το κάλεσμα του το ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ, και αρνηθούμε την καρδιά μας να την Ανοίξουμε και προσωπικό Σωτήρα μας τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ, τότε και εκείνος θα μας ΑΡΝΗΘΕΙ μπροστά στον Πατέρα του τον Επουράνιο, όποιος όμως τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ, αυτός ο Χριστός θα τον ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ μπροστά στον πατέρα του άτι είναι ΔΙΚΟΣ του.(Ματθαίος 10:32-33)

Φίλε μου, αν τον Χριστό εμπιστευτείς και Σωτήρα σου ΔΕΧΤΕΙΣ στην Κρίση δεν θα έρθεις αλλα αμέσως μετά το κλείσιμο των ματιών σου στην Αγκαλά του Χριστού θα βρεθείς.
«Σας βεβαιώνω πως πράγματι, όποιος ακούει τον ΛΟΓΟ μου και πιστεύει σ'εκείνον που μ'έστειλε, ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να Κριθεί αλλά ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑΒΕΙ απο τον ΘΑΝΑΤΟ στη ΖΩΗ»(Ιωάννης 5:22-24)

Σου εύχομαι στον Χριστό να ΔΟΘΕΙΣ, ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment