Popular Posts

Friday 25 October 2013

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ ΧΩΡΙΣ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΩ

Αυτή είναι η απάντησης στο Ερώτημα του Κυρίου Ιησού Χριστού "ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΧΩΡΙΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΣ ;"
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ γιατί ο λόγος σου βεβαιώνει οτι μόνο σ'εκείνους που σε ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΔΩΣΕΣ το προνόμιο να γίνουν δικά σου παιδιά. « Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και δεν τον δέχτηκαν. Σε όσους όμως τον δέχτηκαν (δηλαδη με πίστη τον Καλωσόρισαν στην καρδιά τους) σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο, να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.Και δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, ΟΥΤΕ από ανθρωπινή Πρωτοβουλία και ενέργεια αλλά από τον Θεό ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ»(Ιωάννης 1:12-13)

Πολύτιμη Ψυχή το παράθυρο της Ευκαιρίας της ΣΩΤΗΡΙΑΣ δεν μένει για πάντα ανοιχτό.
«Να, στέκομαι ΤΩΡΑ μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ.Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζί.» Σου Υπόσχεται ο Ιησούς Χριστός.(Αποκάλυψη 3:20)

 Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ.
Όπως η κορυφή του βουνού δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακή απο την βάση του, έτσι και η ΣΩΤΗΡΙΑ δε είναι λιγότερο εντυπωσιακή απο τους Πατέρες της Εκκλησίας.
Φίλε μου, οι πατέρες της Εκκλησίας, δεν δίστασαν ούτε μια στιγμή ν'ανοίξουν τη καρδία τους στον Χριστό ανεπιφύλακτα να του ΔΟΘΟΥΝ και Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ, γι'αυτό και στην Ευλογία του μπήκαν και καλά θα κάνουμε την αφοσίωση τους στο Χριστό να μιμηθούμε, και να πάψουμε να διστάζουμε στο Χριστό να δοθούμε και Σωτήρα μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ !!
 

Η ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι καθόλου λιγότερο  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ από οτι άκουσες να λένε οι πατέρες της Εκκλησίας. Έως ότου  ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό και Σωτήρα σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ, θα σου είναι ασύλληπτο πόσο ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ, πόσο καταπληκτικό είναι να έχεις το Άγιο Πνεύμα μέσα σου να γουργουρίζει σαν δροσερή Πηγή(Ιωάννης 4:13-14) και να σε βεβαιώνει οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ Σ΄ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραίους 13:5) αλλά μέσα από ΟΛΑ τα ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ της Ζωής θα σε βγάζει πάντα ΝΙΚΗΤΗ,ΝΙΚΗΤΡΙΑ. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment