Popular Posts

Tuesday 29 October 2013

Η ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ

Η ελευθερία  μας δεν κερδήθηκε με την αξία μας , αλλά με την αξία του Ιησού Χριστού, γι'αυτό χρωστάμε τα πάντα στον Κύριο μας.


Πολύτιμη ψυχή, 
Αν ο Κύριος Ιησούς Χριστός δεν είναι προσωπικός σου Σωτήρας, σήμερα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ν' ανοίξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και στην Αιώνια ζωή και εσύ να μπεις !!!


Γιατί  ο Χριστός είναι η πηγή της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ (Ιωάννης 11:25)
 Γιατί ο Χριστός ΣΩΖΕΙ κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ (Ιωάννης 1:12-13, 3:16,36,5:24) 

Γιατί από τον Χριστό προέρχεται η ΣΩΤΗΡΙΑ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλο πρόσωπο δοσμένο κάτω απο τον ουρανό μεταξύ των ανθρώπων, μέσω του Οποιoυ μπορούμε να σωθούμε.(Πράξεις 4:12)

Γιατί μόνο αν το κάλεσμα του Χριστού που την Πόρτα της καρδιάς σου Χτυπά « ΝΑ, στεκομαι τωρα στην Πορτα της καρδιας σου και χτυπω. Αν ακουσεις τη φωνη μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»(Αποκαλυψη 3:20) το απαντήσεις, μαζί του θα *δειπνίσεις* δηλαδη την ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που χαρίζει θα αποκτήσεις !

Γιατί  ο Χριστός είναι η ΠΟΡΤΑ του ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ « Εγω ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΠAΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΒΟΣΚΗ.(Ιωαννης 10:9)

 Γιατί μόνο ο Χριστός ειναι η ΟΔΟΣ, και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ, που στο σπίτι του Πατρός τον ΜΑΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟ και πιστευσαντα σ' Αυτόν Οδηγεί « ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ΕΡΧΕΤΑΙ στον Πατέρα παρα μοναχα ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

Γιατί μόνο αν ο Χριστός σε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ σε ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ απο τις αμαρτίες σου, τοτε θα εισαι πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και στο σπίτι του Πατρός, στον Παράδεισο θα μπεις.(Ιωάννης 8:35-36)

Κύριε Ιησού Χριστέ, συγχώρεσε με που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου το αγνοούσα. Σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου Ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι ΔΙΚΟΣ σου" Είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό .

No comments:

Post a Comment