Popular Posts

Tuesday 22 October 2013


 

ΓΙΝΕ ΘΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ  ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στον ΧΡΙΣΤΟ θα ΧΑΘΕΙΣ.

  "ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ".(Λουκάς 13:3) είναι ο λόγος του Χριστού για κάθε αμαρτωλό που αρνείται να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και απο Αυτόν και μονό να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ!!!

" ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΤΤΕ ΚΙ' ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ"(Ματθαίος 11:28) ήταν και είναι το κάλεσμα του Ιησού Χριστού προς κάθε ταλαιπωρημένο και κουρασμένο Αμαρτωλό που επιθυμεί στην Ευλογία του να μπει.

« Και σε κανέναν άλλον -εκτός του Χριστού- ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ κι ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο διαφορετικό δοσμένο απο αυτό, κάτω απο τον Ουρανό μεταξυ των ανθρώπων, μέσω του οποίου να μπορούμε να Σωθούμε»(Πράξεις 4:12) πληροφορεί ολους μας ο Απόστολος Πέτρος,και ιδίως εκείνους που νομίζουν οτι μέσω της μεσολάβησης άλλων θα Σωθούν !!!

« Και βέβαια ενας ειναι ο ΘΕΟΣ και ΕΝΑΣ ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ απο τον ΘΕΟ και τους ανθρώπους, ο άνθρωπος Ιησούς Χριστος»(Α.Τιμόθεου 2:5) λέγει σ' όλους μας ο Απόστολος Παύλος, και ιδίως εκείνους που ασπάστηκαν την πλανερή διδασκαλία οτι ΟΛΟΙ οι ευρισκόμενοι στον Ουρανό αδελφοί μας οι Άγιοι ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΝ, και επομένως κανείς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ το κάλεσμα του Χριστού (Ματθαίος 11:28, Αποκάλυψη 3:20) να απαντήσει γιατι παρ'ολη την αδιαφορία της καρδίας τους χάρη στην μεσιτεία των *Αγίων* ίσως σωθούν !!!

Φίλοι ΜΗΝ πιστεύετε τους  πλανεμένους  και τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ, που σας λενε, " Nαι, Ένας ειναι ο Μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων, αλλά οι χιλιάδες *Άγιοι* που μεσιτευουν μεταξύ των ανθρώπων και του Χριστού " Γιατι, ο Χριστός δεν ειναι OYTE  ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ, OYTE  ΑΚΑΤΑΔΕΧΤΟΣ, ωστε να έχεις ανάγκη απο μεσίτη για να τον Πλησιάσεις, αλλα αντιθέτως  ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ,  ΣΠΑΛΧΝΙΚΟΣ  KAI ΚΑΤΑΔΕΧΤIKΟΣ και μ' Eυγένεια την ΠΟΡΤΑ της καρδιάς μας Χτυπά και ΖΗΤΑ από τον καθένα απο μας να ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ και μια θέση στο σπίτι του -στην ΚΑΡΔΙΑ- να του ΠΑΡΑΧΟΡΗΣΕΙ «Εγώ όσους Αγαπώ σαν φίλους μου, τους ελέγχω και τους παιδαγωγώ.ΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΡΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ. Να! Στέκομαι τώρα μπροστα στην πορτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και Χτυπώ! Αν ακούσεις τη φωνή μου, κι ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζί!»(Αποκάλυψη 3:20) είναι το ανεκτίμητο Δώρο ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ προς καθε ανάξιο αμαρτωλό που ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ και την ΚΑΡΔΙΑ του στον Χριστό ΑΝΟΙΞΕΙ.

 

"Κύριε Ιησού Χριστέ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ με που εως τώρα μακριά σου τόσα χρόνια ζούσα, ΜΕΤΑΝΟΩ και σου σου ΑΝΟΙΓΩ την καρδία μου και σου ζητώ να έρθεις και μαζί μου να μείνεις ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου" Είναι η προσευχή που ΖΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment