Popular Posts

Wednesday 23 October 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

 Όταν κόσμος επιθυμεί στο θέλημα του Θεού να μπει ωφελεί το Θέλημα του ν' ασπαστεί.

" ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ" αποδεικνύει οτι ο προσερχόμενος επιθυμεί το Θέλημα του Κυρίου να γίνει στη Ζωή του.
Διότι Πίστης είναι ν'ασπαστείς το ωραίο για σένα σχέδιο του Κυρίου οταν ακόμα δεν το ξέρεις, όπως ακριβώς ο Αβραάμ που αναχώρησε στο τόπο που επρόκειτο να πάρει για κληρονομιά χωρίς να ξέρει που πηγαίνει, (Εβραίους 11:8), χωρίς να ξέρει τον δρόμο που ο Κύριος θα τον οδηγούσε στην Ευλογία του, και για την Πίστη του αυτή ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.(Ρωμαίους 4:3)

Και αν στα αχνάρια της Πίστεως του Αβραάμ, σήμερα τον Κύριο και το Θέλημα του και εσύ εμπιστευτείς και του πεις " ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ" θα σωθείς, γιατί ο Κύριος δικαιώνει κάθε αμαρτωλό που ειλικρινά επιθυμεί το θέλημα του να γίνει στη δική του Ζωή!

Ο Κύριος δικαιώνει τον αμαρτωλό για την πρόθεση και διάθεση της Καρδίας του, να ασπαστεί το ΘΕΛΗΜΑ του.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΝΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ, Δεν έχω ανάγκη να ασπαστώ το θέλημα του, λέγει αυτός που δεν τολμά και δεν επιθυμεί στο θέλημα του Ιησού Χριστού να υποταχθεί, και δεν το νοιάζει αν ο Χριστός δεν είναι Κύριος και προστάτης της Ζωής του.
Η αλήθεια να λέγεται, όποιος στον Χριστό προσευχηθεί και ζητήσει το θέλημα του να γίνει στη Ζωή του, αυτός από τον Χριστό θα ΣΩΘΕΙ!
Η Σωτηρία είναι η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ του Κυρίου στον αμαρτωλό που επιθυμεί το θέλημα του να γίνει στην Ζωή του. Ειναι η ανταμοιβή του, για την σωστή και ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ της ΚΑΡΔΙΑΣ του !

No comments:

Post a Comment