Popular Posts

Monday 21 October 2013

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙΣ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΑΤΑΣΑΙ.

Φίλε στην Ζωή, τίποτε δεν είναι σίγουρο, ούτε τα πλούτη, ουτε η υγεία, ουτε η αφοσίωση, ουτε οι φιλίες, τα πάντα μπορούν να χαθούν ανα πάσα στιγμή, Χωρίς προειδοποίηση ο ποιο υγιείς άνθρωπος, σ'ένα απόγευμα μπορεί να πληροφορηθεί οτι ενενήντα μέρες του μένουν στην Ζώη. Και αυτός που Αγαπά οτι η μνηστή του δεν τον αγαπάει πια,... και ο επιχειρηματίας οτι τα πάντα εχουν χαθεί, και ο απόφοιτος του Πανεπιστήμιου οτι δεν υπάρχει δουλειά για να απασχοληθεί και μ'επιτυχία να στεφθεί !!!

Φιλε, τα κύματα και οι φουρτούνες της Ζωής πέφτουν σε καθε σπίτι, σε κάθε άνθρωπο, και αυτος που θα ΥΠΕΡΝΙΚΗΣΕΙ είναι μονο αυτος που ΕΧΤΙΣΕ το σπίτι του, που ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ τη Ζωη του στον βράχο της Ζωης στον ΧΡΙΣΤΟ. Εκείνος που τον Χριστό θα αγνοήσει και νομίσει οτι μόνος του Χωρίς στον Χριστο να δοθεί θα υπερνικήσει, μια μέρα κάπως αργά -σαν αυτόν που έχτισε το σπίτι στην άμμο- θα συνειδητοποιήσει οτι ναυάγησε στη Ζωη και χωρίς καμια βεβαιότητα για την αυριανή ήμερα ζει !!!

Φίλε, επιθυμώ να επιτύχω στη Ζωή, ν' αγγίξω τον συνάνθρωπο μου, τον γείτονα και αδελφό μου. Να αφήσω ενα καλό ίχνος, ενα θετικό παράδειγμα στη Ζωή. Να φωταγωγήσω τον δρόμο της Σωτηρίας, να συμβάλλω και να βοηθήσω αυτούς που ζουν χωρίς την βεβαιότητα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, οτι η Σωτηρία ειναι και γι'αυτούς, και ειναι το ΔΩΡΟ που ο Χριστός δωρεά δίνει (Εφεσιους 2:8-9) στον καθένα που τον εμπιστευτεί και του δοθεί.Και μια μέρα να ακούσω απο τον Κύριο " Ευγε, δούλε αγαθε και πιστε , στα λιγα στάθηκες πιστός, πάνω σε πολλά θα σε ορίσω υπεύθυνο" (Ματθαίος 25:23)

Φιλε/η μου, Αδελφε μου και αδελφή μου, αν στον Χριστό ΔΟΘΕΙΣ θα ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙΣ ολα τα χτυπήματα και τις αναποδιές της Ζωής. Και αν το όραμα της Ζωής σου είναι να συμβάλεισ με τον μοναδικό δικό σου τρόπο, ωστε να γίνεις η ευλογία του Χριστού στους συνανθρώπους σου, στην κοινωνία, σίγουρα θα ακούσεις και εσυ τα ωραιότερα λόγια της Ζωής "Εύγε, δούλε/η αγαθέ/η και πιστέ/η , στα λιγα σταθηκες πιστος/η, πανω σε πολλά θα σε ορίσω υπεύθυνο/η."

Φιλε, όποιος και να είσαι αν στον Χριστό ΔΟΘΕΙΣ τοτε θα ισχύει και για σένα η πρόνοια του Θεού ΚΑΘΕ ΟΠΛΟ ΠΟΥ θα ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ την ΑΠΟΤΥΧΙΑ των ΕΧΘΡΩΝ σου !(Ησαΐας 54:17) και αυτο θα συμβαίνει ΟΧΙ χάρη στην δική σου ικανότητα και δύναμη, αλλά γιατί ο Κύριος ο ΘΕΟΣ σου θα είναι στο πλευρό σου, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.(Εβραίους 13:5)

Πολύτιμη ψυχή, αν διστάζεις και την πρόσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Κυρίου (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) συνεχίσεις να την Αγνοείς, σαν αυτόν που έκτισε το σπίτι του στην άμμο μια μέρα που όμως θα είναι αργά, θα διαπιστώσεις οτι ΕΧΑΣΕΣ τη ΖΩΗ, οτι έχασες την μοναδική ευκαιρία την Ευλογία του Πατρός, του Γιου και του Αγίου Πνεύματος να ΔΕΧΤΕΙΣ και στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ και εσύ να μπεις !

No comments:

Post a Comment