Popular Posts

Monday 30 September 2013

ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΥΠΗΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ , ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

Αυτή είναι η ιστορία κάθε κοινωνίας που τον Χριστό ΔΕΝ τον έχουν εμπιστευτεί και Σωτήρα τους ΔΕΝ τον έχουν δεχτεί, ειναι τελείως μόνοι τους, από την δίκη τους και μόνο δύναμη, εφευρετικότητα, πνεύμα αδελφοσύνης η Οχι, εξαρτάται η διατήρησης τους στη Ζωή, η Ευημερία τους η η δυστυχία τους και αλληλοσκοτωμός τους !!!
Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΡΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ, και ο αδύνατος είναι έρμαιο των δυνατών της κοινωνίας, αυτό ίσχυε προ Χριστού και αυτό υποφέρει καθε άνθρωπος που ΑΣΠΙΔΑ του δεν έχει τον Κυριο.

"Θα σας ταΐσω, θα σας υπερασπισθώ και θα σας ΕΥΛΟΓΙΣΩείναι η υπόσχεσης του Χριστού σε κάθε Κοινωνία που Αυτόν ΣΩΤΗΡΑ της δεχτεί και σ' Αυτόν δοθεί !!!
Η κοινωνία που οι πολίτες της έχουν ΑΣΠΑΣΤΕΙ τον Χριστό, <και Οχι απλώς ονομάζονται Χριστιανοί, επειδή είναι νηπιοβαπτισμενοι> βρίσκεται κάτω από την Ευλογία του και ΟΧΙ κάτω απο την δύναμη του δυνατότερου !!!!

Οι κοινωνίες των πραγματικών Χριστιανών, των Χριστιανών στην Ουσία, που είχαν ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΡΔΙΑΣ, που τον Χριστό καρδιακά είχαν ασπαστεί πάντοτε ευημερούσαν, ΠΑΝΤΟΤΕ ήσαν κατω απο την Προστασία του, ακόμα και σε καιρούς αναταραχής και πόλεμου. Ο Κύριος τους ήταν το καταφύγιο τους, η ασπίδα τους, ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ του και ο Εγγυητής της ασφάλειας τους. Η προστασία που απολάμβανε ο Δαβίδ  ίσχυε και για τον καθένα από αυτούς «Ακόμα και αν πορευτω μες σε Θανατερό σκοτάδι κακό ΔΕΝ θα φοβάμαι, γιατι μαζι μου, ΚΥΡΙΕ εισαι ΕΣΥ..... και Τραπέζι μου ετοίμασες αντίκρυ στους εχθρούς μου»(Ψαλμος 23). Όπως η ΕΥΗΜΕΡΙΑ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ του Δαβίδ στους ανασφαλείς καιρούς ΔΕΝ εξαρτώταν από τον ίδιο, αλλά στον Κύριο, το ίδιο ισχύει και για κάθε πραγματική ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ασχέτως αν βρίσκεται στην Ελλάδα, στην Συρία ,στην Αίγυπτο η στην Νιγηρία!!!

Η υπόσχεσης του Κυρίου ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ να σε ΦΡΟΝΤΙΖΩ (Εβραίους 13:5) πάντοτε ΙΣΧΥΕΙ για τα Γνήσια του παιδιά, και για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ που τον ΕΧΕΙ ΑΣΠΑΣΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ της τον εχει ΔΕΧΤΕΙ, και δεν είναι απλώς ονομαστικά Χριστιανοί, αλλά του ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕI !
Η μικρή κοινωνία που μέσα από την μεγαλύτερη κοινωνία στον Χριστό έχει δοθεί, και Σωτήρα της τον έχει ΔΕΧΤΕΙ, βρίσκεται κάτω απο την ΔΙΚΗ του ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ενώ η υπόλοιπη κοινωνία ΠAΡAMENEI AΠΡOΣTATEYTH .

Φίλοι, σ'όλη την οικουμένη και στην δική μας κοινωνία ισχύει το κάλεσμα του Χριστού, να τον ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ, ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ και κάτω απο την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του να μπούμε.(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1:12-13,3:16,Αποκάλυψη 3:20), και από την καρδιακή ατομική απάντηση του καθένα από μας θα εξαρτηθεί αν στην ΕΥΛΟΓΙΑ του, ΑΣΦΑΛΕΙΑ του και ΣΩΤΗΡΙΑ του θα μπούμε η χάρη στην δυσπιστία μας απο την Ευλογία θα αποκλείσουμε.

Φίλε μην Ξεχνάς, ο Επουράνιος Πατέρας, ο Παντοκράτωρ είναι στον θρόνο του επάνω.Ο Κύριος Ιησούς Χριστός ειναι ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ και ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ και άλλος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ που μπορεί να βοηθήσει και ΣΩΤΗΡΙΑ να χαρίσει.Ο Χριστός ειναι ο ΜΟΝΟΣ που Λυτρώνει, που εχει την ΔΥΝΑΜΗ να γλυτώσει αυτόν που κινδυνεύει να αφανισθεί, και απο τα κύματα της Ζωής για παντα να καταποντιστει.
Και το Άγιο Πνεύμα είναι ο ΑΡΡΑΒΩΝ, ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ της Σωτήριας που ο ΧΡΙΣΤΟΣ στέλνει σε καθε αμαρτωλό που του ανοίξει την καρδιά του και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.

Σου εύχομαι τον Χριστό Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και να είσαι πια μέλος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που βρίσκεται ΠΑΝΤΑ κάτω απο την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και ΕΥΛΟΓΙΑ και ΜΕΡΙΜΝΑ του ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥ .AMHN !

No comments:

Post a Comment