Popular Posts

Friday 27 September 2013

Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ.


"Θα ήθελα να χορεύω, να τραγουδώ και να φωνάζω από χαρά, γιατί ο Κύριος έχει κάνει πανίσχυρα πράγματα γιατρευσε  την κόρη μου από την Σχιζοφρένεια και την απελευθερώσε." Αμήν!
Eίναι η προσευχή που ψέλλισαν τα χείλη μου προκαταβολικα χθες στα μέσα της νύχτας.
 Η Χριστίνα μου που είναι σήμερα σαράντα χρονών, από τα δεκατρία της τυραννιέται μέχρι  ΣΗΜΕΡΑ με σχιζοφρένεια.Έως τα είκοσι της χρόνια μπαινόβγαινε στο
River View στο Ψυχιατρείο του Βανκούβερ, και από τα είκοσι ζει μεχρι σημερα σ' ένα σπίτι -group Home-  με άτομα που πάσχουν απο σχιζοφρένεια και  έχουν συνεχή παρακολούθηση. 

 Πηγαίνουμε μαζί κάθε Κυριακή στην εκκλησία, βγαίνουμε έξω,η μητέρα της την παίρνει για καφέ μια φορά την Βδομάδα, και μας τηλεφωνεί κάθε μέρα πρωί και βράδυ, δυστυχώς όμως οι Φωνές τα λόγια που στο μυαλό της  μεχρι ΣΗΜΕΡΑ ακούει είναι καταθλιπτικά, τυραννικά και απελπιστικά!!

Η παρανοϊα η Σχιζοφρένεια είναι ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ αρρώστια, και επειδή την έχει σε μεγάλο βαθμό, αν και παίρνει τέσσερις  φορές την μεγαλύτερη δόση του φάρμακου της, δεν βρίσκει ανακούφιση.

Δόξα στον Θεό, και  στον Κύριο μου Ιησού Χριστό  που πριν είκοσι δυο χρόνια μου έδωσε  την  βεβαίωση ότι μια μέρα θα την κάνει ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ, και  θα με πλημμυρίσει με χαρά, και τότε  πια γεμάτος  από ΧΑΡΑ θα ΤΡΑΓΟΥΔΩ, θα ΦΩΝΑΖΩ και θα ΧΟΡΟΠΗΔΩ γιατί η Χριστίνα μου << ήταν *ΝΕΚΡΗ* και Ο ΧΡΙΣΤΟΣ την ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ,>> την  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ,  -θα την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ από του εχθρού τα δεσμά- από την Τυραννίκη  σχιζοφρένεια που μέχρι σήμερα την βασανίζει !!! -
Στον Χριστό λοιπόν όλη η  Δόξα η τιμή και η προσκύνησης που επέβλεψε με χάρη στον δούλο του και στην κόρη του. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment