Popular Posts

Tuesday 3 September 2013

OTAN TON KYΡΙΟ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΕΩΣ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.

 Ακούγεται παράλογο οτι αν ζητάς τον Κύριο, τον Σωτήρα είναι σαν να γυρεύεις τον κίνδυνο, αλλα φίλε επέτρεψε μου να σου προτείνω τη σωστή αναλογία για να γινω κατανοητός.

Αν ζούσες στο ανατολικό Βερολίνο το 1950 θα ζούσες οπός όλοι, θα ειχες την καταπίεση που όλοι έχουν, τους φόβους που έχουν... ολοι οσοι ζούνε υπο την συνεχή παρακολούθηση της μυστικής αστυνομίας, αλλα η Ζωή σου ΔΕΝ θα κινδύνευε εκτος και αν προσπαθούσες να περάσεις την διαχωριστική γραμμή για να το σκάσεις και να πας στο δυτικό Βερολίνο.
Η ιδια αναλογία ισχύει και για τον καθένα και καθεμία που ΑΝΑΖΗΤΑ τον ΚΥΡΙΟ που σκέφτεται σοβαρά με την καρδιά του/ης πόσο καλύτερα θα ήταν και ποσό πιο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ και λιγότερο καταπιεστική ζωη θα εχει αν πράγματι στον Χριστο ΔΟΘΕΙ και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ, αυτός η αυτη αμέσως θα αρχίσει να δεχεται τους πυροβολισμούς του διαβόλου, τις αρνητικές σκέψεις οτι ισως η Ελευθερια που χαρίζει ο Χριστός να μην ειναι σπουδαία, οτι σίγουρα οι δικοι του θα τον απαρνηθούν, οτι αλλοι θα τον καλέσουν αποστάτη, οτι οι σημερινές του *απολαύσεις* εστω και να τον/ην ΑΙΧΜΑΛΩΤΊΖΟΥΝ ειναι ισως καλύτερες απο την Ευλογια που υπόσχεται ο Χριστός αλλα δεν την γνωριζει και με πολλές άλλες αρνητικές σκέψεις θα πυροβοληθεί για να μην τολμήσει και τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ του/ης δεχτεί και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μπει, και καθε επουράνια πνευματική Ευλογία δεχτεί.

Απο την στιγμή ομως που στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ ολοι οι πυροβολισμοί του διαβόλου που σκοπό ειχαν να τον αποθαρρύνουν ωστε τον Χριστο να μην Ασπαστεί και Σωτηρα τον ΔΕΧΤΕΙ, ολα αυτα θα εχουν ξεπεραστεί γιατι από το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του Χριστού θα εχει βαπτιστεί (χωρις ανθρωπινή μεσολάβηση) θα εχει ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ και ο ΠΑΤΗΡ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ μέσα του θα κατοικούν (Ιωαννης 14:23) και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ (Εβραίους 13:5) αλλα στην Αιωνία Ζωή θα μπει.

Πολύτιμη ψυχη, πολέμησε και μην δεχτείς καμια αρνητική διαβολικά εμπνευσμένη ιδεα που σκοπεύει να σε αποτρέψει απο το να ΔΟΘΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, γιατι αν επιμένεις και του ΔΟΘΕΙΣ στην ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΧΑΡΑ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ και ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και χαράς που ο ΧΡΙΣΤΟΣ χαρίζει θα μπεις. Αμήν.

Δώσου στον Κύριο Φίλε μου και με ΧΑΡΑ απο το Άγιο του πνεύμα θα βαπτιστείς και ποτε δεν θα χαθείς !"Κύριε Ιησού Χριστέ πιστεύω σ'εσένα στο ΕΛΕΟΣ σου και στην καλοσύνη σου, προστάτευσε με από τα βέλη του σατανά που μου λένε οτι αν ανοίξω την καρδία μου και σου δοθώ, τίποτε δεν θα αλλάξει. Στερέωσε με στην Πιστη μου για σένα ωστε και ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤηνΚΑΡΔΙΑ μου ανεπιφύλακτα να την ΑΝΟΙΞΩ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και ΕΓΩ να μπω." Aμην. 

No comments:

Post a Comment