Popular Posts

Monday 9 September 2013

ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ.

Φίλοι ολες οι Επουράνιες ευλογίες προέρχονται απο τον Επουράνιο μας Πατέρα και ρέουν μέσα από τον Κύριο Ιησου Χριστο, και όποιος στην Ευλογία του πατρός επιθυμεί να μπει πρέπει τον Γιο του τον μονάκριβο να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ (Ιωάννης 3:16) και Σωτήρα και Κύριο να τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13)


Ευλογητός ο Θεος και Πατέρας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού που μας ΕΥΛΟΓΗΣΕ δια του ΧΡΙΣΤΟΥ με καθε ευλογία πνευματική στα επουράνια , καθώς μας ΔΙΑΛΕΞΕ γι'Αυτόν πριν απο την δημιουργία του κοσμου, για να είμαστε άγιοι και άμεμπτοι ενωπιον του. Κι απο ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΟΡΙΣΕ να μας κάνει παιδιά του ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ μας δια του Χριστού σύμφωνα με την εύνοια που Θέλησε να μας δείξει, για να ΥΜΝΟΥΜΕ την ΕΝΔΟΞΗ ΧΑΡΗ του, με την οποία μας περιέβαλε δια του Αγαπημένου του Γιου. (Εφεσιους 1 :3-6)

Τέσσερα πράγματα δεν πρέπει να μας διαφεύγουν:
1ον Ο Θεος απο ΑΓΑΠΗ μας ΠΡΟΟΡΙΣΕ να μας κανει ΠΑΙΔΙΑ του και πριν την Διμιουργια του κοσμου μας ΕΥΛΟΓΗΣΕ με καθε πνευματικη επουρανι Ευλογια .
2ον Ο ΘΕΟΣ μας διαλεξε πριν την διμιουργια του Κοσμου : Η σωτηρια δεν ηταν Περιστασιακή, ουτε συμπτωματική για τον Θεο, πριν την δημιουργία του κόσμου ήξερε ποιος ειλικρινά θα τον Αγαπούσε και θα ΑΝΟΙΓΕ την καρδιά του στον Χριστό και μεσα απο τα τρισεκατομμύρια ΔΙΑΛΕΞΕ για ΥΙΟΘΕΣΙΑ εκείνους που γνώρισε οτι τον Χριστο θα ειχαν Πρώτο στη ζωη τους.(Ρωμαίους 8:28-29)
3ον Ο ΘΕΟΣ σε ΥΙΟΘΕΤΕΙ μέσω του Ιησου Χριστου: Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ γίνεται ΜΟΝΟ μέσω του Γιου του του Ιησού Χριστού !!! Δεν μπορείς να συγκαταλεχθεις στα παιδια του Θεου μέσο κάποιου ευλογημένου Αγίου, η της Μακαριας κατά σάρκα μητέρας του, αλλα ΜΟΝΟ μέσω του ΧΡΙΣΤΟΥ, εφόσον με χαρά και ευγνωμοσύνη Σωτήρα σου τον Δεχτείς.(Ιωαννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)
 4ον Προορισμός της ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ειναι να κατεργασθείς την ΣΩΤΗΡΙΑ σου :να ντυθεις τον καινουργιο εαυτο σου, να πεταξεις τον παλιο και ως προς την συμπεριφορα και να υιοθετείς την συμπεριφορά του Κυρίου σου, προχωρώντας οδηγούμενος απο το Πνεύμα και ΟΧΙ απο την σάρκα, ωστε με την δύναμη του αγιου πνεύματος να βρεθεις Αγιος δηλαδη ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ και χωρις μομφη απεναντι του.
 Η Εκλογη σου, η ΥΙΟΘΕΣΙΑ σου,οι Ευλογιες που θα σου δοσει δεν ειναι ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ αλλά ειναι το προϊόν ο καρπός της καρδιάς του, πηγάζει απο την καρδιά του και είναι ΣΥΜΦΩΝΗ με την ΕΥΝΟΙΑ που ΗΘΕΛΕ μα ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ , ωστε να ΥΜΝΟΥΜΕ την ΕΝΔΟΞΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ !!!

Φιλε, ο Θεός έχει μεγάλες ευλογίες για σένα, και ΟΛΕΣ πηγάζουν και ρέουν απο τον Γιο του τον Ιησού Χριστό, σήμερα ΑΝΟΙΞΕ την Καρδία σου στον Χριστό και στις Ευλογίες του πατρός θα μπεις και ποτε ΔΕΝ θα χαθείς. Αμην

No comments:

Post a Comment