Popular Posts

Wednesday 25 September 2013

ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ;


Γιατί οι φασίστες και οι ναζιστές τόσο πολύ και τόσο βαθειά έχουν διεισδύσει στην κοινωνία μας αυτή την φορά ; 
Γιατί το μίσος και η τρομοκρατία κατάφεραν τόσο εύκολα να αποσπάσουν οπαδούς απο όλα τα στρώματα της κοινωνίας ; 
Γιατί ούτε η Πολιτεία, ούτε η Εκκλησία, ούτε η βουλή, ούτε οι εφημερίδες δεν στιγμάτισαν και δεν αντιτάχθηκαν από την αρχή στο κίνημα που πρέσβευε ΜΙΣΟΣ και ΒΙΑ και καταδίωκε τους ξένους με ρατσιστική μανία ;

Θεέ μου πως κατάφερε το μίσος και η βια να φορέσει τον ΕΘΝΙΚΟ και Χριστιανικό μανδύα, και να προωθήσει τους τραμπούκους και βιαστές της δημοκρατίας σαν τους προστάτες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ;

Κύριε, ο εξαθλιωμένος και πτωχευμένος λαός σου που τώρα και τόσα χρόνια δικαιολογημένα αισθάνεται εγκαταλελειμένος και, εξαπατημένος απο τους πολίτικους και απο την εξουσία, παραπλανήθηκαν , εξαπατήθηκαν, και πίστευσαν οτι η Χρύση Αυγή, θα τους βοηθούσε και θα τους έσωζε από την μιζέρια, την εξαθλίωση και απ'την κυβερνητική και πολίτικη ανημποριά να φροντίσει γι'αυτούς και με αλτρουισμό και με κάθε τρόπο και δικαιοσύνη τους φτωχούς, τους συνταξιούχους, τους αδυνάτους και καθε στρώμα της κουρασμένης κοινωνίας μας να βοηθήσει, και όλους τους καταχραστές που κατάκλεψαν και φυγάδευσαν δισεκατομμύρια να τους τιμωρήσει και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ευημερία να αποκαταστήσει.

Κύριε Ιησού Χριστέ, κάλυψε μας με το έλεος σου, μην αφήσεις την βια την εξαθλίωση και την απόγνωση σ'εμφύλιο πόλεμο να μας οδηγήσουν, αλλα ΣΩΣΕ μας απο τη αυτοκαταστροφή. Χάρισε μας την ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ειρήνη, την Γαλήνη, και οικονομική αναζωπύρωση, και πάταξε και απελευθέρωσε μας για πάντα απο όλους όσους επιβουλεύονται και μισούν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Σ' εσένα Κύριε, εμείς τα παΐδια σου υψώνομαι την προσευχή μας, και σ' ευχαριστούμε που την ΧΑΡΗ σου και Θαυματουργική επέμβαση πάλι θα ΔΟΥΜΕ. Αμήν !!

No comments:

Post a Comment