Popular Posts

Monday 23 September 2013

ΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΨΗΦΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

Φίλε/η δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή απο την προσβολή του Αγίου Πνεύματος, απο το ν'αρνηθείς την πρόσκληση Σωτήριας του Χρίστου να δεχτείς (Ματθαίος 11:28) και το κάλεσμα του: «Να τώρα στέκομαι στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3:20) το αψηφήσεις .


Γιατί ο λόγος του Κυρίου τονίζει οτι η γη που απορροφά το νερό της που πέφτει πάνω της και παράγει χορταρικά κατάλληλα για εκείνους για τους όποιους καλλιεργείται, ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ, απο τον Θεό. Απεναντίας, αν βγάζει ΑΓΚΑΘΙΑ και ΤΡΙΒΟΛΙΑ, ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ και δεν απέχει από του να ΕΠΙΣΥΡΕΙ την ΚΑΤΑΡΑ πάνω της και ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ τελικά στη Φωτιά.(Εβραίους 6:7-8)

Και η τα δυο αυτά εδάφια ειναι αλληγορικά και έννουν οτι το καλό *έδαφος*, η καλή *γη*, δηλαδή η ΚΑΡΔΙΑ που δέχεται τον σπόρο και την βροχή του λόγου της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Θεού ΔΕΧΕΤΑΙ την ΕΥΛΟΓΙΑ και στην βασιλεία του θα μπει, αλλά η σκληρή *γη*, η δύσπιστη ΚΑΡΔΙΑ που παρόλο ποτίζεται καθημερινώς με τον λόγο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ -με το κάλεσμα του Χριστού που την καλεί Αυτον να εμπιστευτεί και στην Αιώνια Ζωή να μπει- επιμένει τον Χριστό και την Φωνή του Αγίου του Πνεύματος να την ΑΨΗΦΑ δεν απέχει απο το να επισύρει την κατάρα και να ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ τελικά στη Φωτιά.(Εβραίους 6:7-8)

Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα είναι η τιμωρία την οποία ΑΞΙΑ θα υποστεί εκεινος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεου < που δεν καταδέχτηκε το κάλεσμα του να απαντήσει και Σωτηρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη)> και θεώρησε όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων, το αίμα της διαθήκης με την οποία αγιάστηκε, και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της Χάρης.(Εβραίους 10:29) προειδοποιεί καθε αμαρτωλό ο λόγος του Θεού.

Πολύτιμη ψυχή αν τον επί γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό, και το κάλεσμα προσφοράς Σωτήριας, το ΑΨΗΦΗΣΕΙΣ και δεν καταδεχθείς την καρδιά σου στον Χριστό ν' ανοίξεις και προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, για πάντα μακριά του θα χαθείς !!!

Σου εύχομαι μ' όλη την καρδιά μου το κάλεσμα του (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20) μ'ευγνωμοσύνη να το απαντήσεις, να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδία σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ (Ιωάννης 1:12-13) και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!

"Kύριε Ιησού Χριστέ, σου δίνομαι, σου παραδίνομαι. ΑΣ γίνει το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωή μου."Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό/η και τον συμφιλιώνει για πάντα με τον ΘΕΟ !!!

No comments:

Post a Comment