Popular Posts

Wednesday 4 September 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΣΕ ΜΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ

Το Άγιο Πνεύμα λέγει : "Σήμερα -αν ακούσετε τη φωνη του- μην σκληρύνεται την ΚΑΡΔΙΑ σας οπως στν περίπτωση της ανταρσίας κατα τη διάρκεια της δοκιμασίας " (Eβραιους 3:7) και ο λόγος του Θεου βεβαιώνει καθε ταλαίπωρο αμαρτωλό οτι όποιος ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ το ΟΝΟΜΑ του ΚΥΡΙΟΥ θα ΣΩΘΕΙ, γιατι δεν κανει διάκριση μεταξύ Ιουδαίου και Ελληνα γιατι ο ιδιος είναι ΚΥΡΙΟΣ όλων και παρέχει τον Πλούτο του σ' ΟΛΟΥΣ εκείνους που τον ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ(Ρωμαίους 9:12-13), σ' όλους εκείνους που ΔΕΝ διστάζουν να παραμερίσουν καθε δογματική τους περηφάνεια, καθε εσφαλμένη αντίληψη Σωτηρίας και και απο τα βαθη της καρδιας τους απο στον Χριστο Ζητήσουν να τους Σωσει, να τους Ελεήσει, την Παρουσία του να τους Χαρίσει  και ποτέ να μην τους αφήσει. 

Οπως ακριβώς και ο Τελώνης που η κραυγή -ο βαθύς πόθος- της καρδιάς του ηταν να ΕΛΕΗΘΕΙ, να ΣΩΘΕΙ απο τον ΘΕΟ,(Λουκας 18:13) και ο Ληστής που και αυτού η κραυγή, ο βαθυς πόθος ηταν απο τον Χριστό να σωθεί, και στον Παράδεισο να μπει ! «ΘΥΜΙΣΟΥ με Κυριε οταν ερθεις στην Βασιλεία σου»(Λουκας 23:42-43), ετσι και σημερα ο Χριστός σώζει καθε αμαρτωλό που θα ξεπερασει τους δισταγμούς του και μετανιωμένος, απο τα βαθη της καρδιας του του ΖΗΤΗΣΕΙ να τον/ην ΕΛΕΗΣΕΙ, να του πει:
" Kυριε ΣΩΣΕ με τον Αμαρτωλό. Παύω να διστάζω και μακριά σου να ΖΩ.Σου δίνομαι σου Παραδίνομαι. Ειμαι δικός σου" Ειναι η Προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και την ΣΩΤΗΡΙΑ θα ΧΑΡΙΣΕΙ στον αμαρτωλό που του ΔΟΘΕΙ που απο τα βαθη της καρδιάς του την ΒΟΗΘΕΙΑ του ζητήσει και μ' ολο του το είναι τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment