Popular Posts

Saturday 28 September 2013

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ Σ'ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

Φίλοι το πρωταρχικό δώρο που χαρίζει ο Χριστός στον  αμαρτωλό που Σωτήρα και Κύριο του τον δεχτεί, μαζί με την Αιώνια Ζωή είναι η ΓΑΛΗΝΗ, η ΕΙΡΗΝΗ και η ΧΑΡΑ. 
Ο Χριστός στον αμαρτωλό που είναι έτοιμος, να σκοτώσει η να ανατιναχθεί, και στην κοινωνία και στην οικογένεια του να φέρει καταστροφή, χαρίζει γαλήνη και Ειρήνη, και από τους δαίμονες του Μίσους και της Βίας τον απελευθερώνει και με τους πρώην εχθρούς του τον συμφιλιώνει. 

Η βια όποιας  αποχρώσεως Δεξια η αριστερή, Φασιστική η αναρχική, προέρχεται από τον ΔΙΑΒΟΛΟ και είναι ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ,  γιατί σκοπό έχει να σπείρει φόβο, μίσος και Θάνατο. Ο Χριστός είπε<< Εγω είμαι η Πόρτα (της Ειρήνης της γαλήνης της Αιωνίου Ζωής) Αν κανείς προσφύγει σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή. ΟΚΛΕΦΤΗΣ -δηλαδή ο διάβολος- ΔΕΝ έρχεται, παρα ΜΟΝΟ για να ΚΛΕΨΕΙκαι ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ και ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ.>>(Ιωάννης 10:9) 

Κάθε άσκησης  βίας  δεν είναι μόνο αντιχριστιανική αλλά είναι και ΑΝΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, γιατί  πληγώνει την ενότητα και ομόνοια που είναι το Θεμέλιο Ευημερίας και Ειρηνικής Ζωής  κάθε λαού. 

Ο ηθικός στραγγαλισμός είναι η θηλειά που βάζουν στον λαιμό τους, όσοι την πατρίδα τους ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ. Γιατί αυτοί που βιαιοπραγούν, Φασίστες η αναρχικοί τον ηθικό κανόνα Ζωής τον έχουν στραγγαλίσει και την Πατρίδα τους ΔΕΝ την ΑΓΑΠΟΥΝ γιατί  την ανατροπή της δημοκρατίας επιχειρούν. 

Όσοι την Πατρίδα τους ΔΕΝ την Αγαπούν, την ηθική και τον ανθρωπισμό τον στραγγαλίζουν, και βιαιοπραγούν,  ο  καθένας  όμως που τον Χριστό ασπαστεί και την Πατρίδα του Αγαπήσει θα ευημερίσει,  αν όχι θα χαθεί !   

Αδέλφια, δεν υπάρχει Ειρήνη και Γαλήνη ατομική η κοινωνική εκτός Χριστού. Ο Χριστός ειναι ο Βασιλιάς της Ειρήνης, ο μόνος που μπορεί στην ταραγμένη, λυσσασμένη, και απελπισμένη η και Αιχμαλωτισμένη  καρδιά να την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ και ΕΙΡΗΝΗ και ΓΑΛΗΝΗ να της δώσει. 

«Ο κλέφτης όμως -δηλαδή ο Διάβολος- δεν έρχεται , παρα μόνο για να ΚΛΕΨΕΙ και να ΣΦΑΞΕΙ  και να ΑΦΑΝΙΣΕΙ» και η δημοκρατία μας κινδυνεύει να ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ λογο της ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ενώ ο Χριστός  εξασφαλίζει ΕΙΡΗΝΗ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ: « ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ»(Ιωάννης 10:10) 

 Φίλε, Ελα με μετάνοια στον Χριστό, άνοιξε την Καρδιά σου στον Χριστό και καλωσόρισε τον προσωπικό σου Σωτήρα,(Αποκαλυψη 3:20) και στην Ευλογία του θα μπεις, και την χαρά , Ειρήνη και γαλήνη που εκείνος χαρίζει θα ΔΕΧΤΕΙΣ, και την πατρίδα σου θα αγαπήσεις και με την κοινωνία θα συμφιλιωθείς, και στην Αιώνια Ζωή θα μπεις !! 

No comments:

Post a Comment