Popular Posts

Sunday 29 September 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΑΖΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

Η Αριστερά κατά βάθος ήταν ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ως προς την υιοθέτηση και εφαρμογή των Χριστιανικών αξιών, όπως η μέριμνα για τον φτωχό, για τον αδύνατο, για τον ανήμπορο που ήταν θύμα εκμεταλλεύσεως της επικρατούσας τάξεως, και του άσπλαχνου κεφαλαιοκράτη. Πολλά  είναι τα εδάφια του Ιακώβου που κατακρίνουν την εκμετάλλευση απο τους πλούσιους που η αριστερά τα Υιοθέτησε.(Ιάκωβος 2:1-4)«Δε διάλεξε μήπως ο Θεός τους φτωχούς του κόσμου αυτού για να τους κάνει Πλούσιους χάρη στην πίστη..... Μήπως δεν είναι οι πλούσιοι που σας ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ (εκμεταλλεύονται η σημερινή ερμηνεία) και σας σέρνουν στα δικαστήρια;»(Ιάκωβος 2:5-6)

« Τώρα εσείς οι πλούσιοι κλάψτε γοερά για τις θλίψεις σας που καταφθάνουν. Ο πλούτος σας εχει ΣΑΠΙΣΕΙ....ΜΑ ΤΩΡΑ, Να ! Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ που θέρισαν τα χωράφια σας και τον όποιο εσείς ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ! Και οι κραυγές των Θεριστων -των εργαζομένων που εμειναν επι μήνες απλήρωτοι- εχουν φτάσει στα αυτιά του Κυριου! ....Καλοθρεψατε τους εαυτούς σας σαν τα Ζωα που προορίζουν για σφάξιμο ! Καταδικάσατε, σκοτώσατε -εκμεταλευτηκατε-τον δίκαιο που δεν σας προβάλει αντίσταση» (Ιακωβος5:1-6)   
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Αν ιδεολογικά κάποιο κόμμα θα ήθελε να επαινεθεί οτι υιοθέτησε Χριστιανικές αξίες, η αριστερά θα μπορούσε παρα πάνω από κάθε άλλο κόμμα να υποστηρίξει οτι στην επιδίωξη της να καταπολέμηση την ανισότητα και την εκμετάλλευση των  φτωχών και των αδυνάτων έχει ασπασθεί περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα τις Χριστιανικές Άξιες, για την συμπόνοια  και μέριμνα του φτωχού, της χήρας, του ανήμπορου,  του ξένου, και του ορφανού !!!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Αλλά η νοοτροπία  της να θέλει να οικειοποιηθεί τις Χριστιανικές άξιες, χωρίς όμως να αποδώσει τιμή στον  Χριστό που είναι η Πηγή της  Συμπόνοιας και κάθε ΕΥΠΛΑΧΝΙΑΣ, είναι η αχίλλειος πτέρνα της. Γιατί παρά το αναμφισβήτητο  γεγονός  ότι η εξάσκησης της Χριστιανικής Ζωής είναι Σοσιαλιστική, (υποστηρίζει το σύνολο της κοινωνίας και αντιτίθεται στην οικονομική διάσταση και εκμετάλλευση των πολλών απο μια οικονομική δεσπόζουσα τάξη,)  παραμερίζοντας όμως  τον Χριστό, η καλή αυτη ιδεολογία στην ΕΥΗΜΕΡΙΑ και Ευλογία του Χριστού την ταλαίπωρη κοινωνία δεν την οδηγεί !!

 Σήμερα όμως είναι ο καιρός ο Χριστιανισμός να μην είναι το μονοπώλιο της δεξιάς, αλλά η έμπρακτη ΟΜΟΛΟΓΙΑ της αριστεράς. Είναι καιρός οι αριστεροί να συνειδητοποιήσουν οτι το ΜΟΝΤΕΛΟ της  Κοινωνίας που δεν κάνει διακρίσεις και δεν εκμεταλλεύεται τον Φτωχό και τον αδύνατο είναι ο Χριστός, και συνεπώς να πάψει να κρατάει σε απόσταση την Πηγή κάθε ελέους, συμπόνοιας και Χάρις, τον Κύριο ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, από τον οποίον πηγάζουν όλες οι ΕΥΛΟΓΙΕΣ και η ΕΙΡΗΝΗ και η ΓΑΛΗΝΗ και η ΕΥΗΜΕΡΙΑ !!!

 Φίλε μου, δεν υπάρχει ιδεολογία  που να είναι πιο πολύτιμη απο την ίδια  την ζωή σου, που να αξίζει για χάρη της, την Ευλογία του Χριστού να στερηθείς,  και στην Αιώνια τιμωρία για πάντα και αμετάκλητα να οδηγηθείς  !!!

Γιατί κανένας επίγειος Θησαυρός δεν είναι εις θέση τα βασανισμό και την τιμωρία της αιωνίου κολάσεως ν' απαλύνει στις Ψυχές αυτών αρνήθηκαν τον Χριστό  προσωπικό Σωτήρα τους να τον δεχτούν. 
Εκτός και αν ανοίξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου και τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ  και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ,στην Ευλογία του Θεού Δεν θα μπεις, γιατί Ο Χριστός είναι η πηγή κάθε ΕΥΛΟΓΙΑΣ και της Αιωνίου Ζωής. 
Σου εύχομαι λοιπόν ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιώνια ζωή αδελφέ/η μου, και εσύ να μπεις.Αμήν!!! 

No comments:

Post a Comment