Popular Posts

Saturday 21 September 2013

H ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ
ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ,
ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!

Φίλοι μου τα πάντα, και κάθε ευλογία στη Ζωή προέρχεται και πηγάζει από τον Χριστό.
Ο Χριστός είναι η Πηγή της Αιωνίου Ζωής και το  αληθινό ΦΩΣ  των ανθρώπων.(Ιωάννης 1:4)
Ο Χριστός είναι ο επί γης πανταχού παρών Θεός που δημιούργησε με τον λόγο του τους Ουρανούς, την γη, τ'αστέρια και όλο το σύμπαν.(Ιωάννης 1:1-5,Κολοσσαεις 1:16-17)
Και ο Χριστός είναι ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ του ανθρώπινου γένους και άλλος ΣΩΤΗΡΑΣ εκτός αυτού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ : « Και σε κανέναν άλλο ΔΕΝ βρίσκεται η ΣΩΤΗΡΙΑ κι' ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απο τον Χριστό, δοσμένο κάτω απο τον Ουρανό στους ανθρώπους, μέσω του όποιου να μπορούμε να σωθούμε»(Πράξεις 4:12)  

Πολύτιμη Ψυχή, για να σωθείς δεν αρκεί τον Χριστό να αγαπάς και να του ανάβεις το κεράκι, αλλά πρέπει να του ΔΟΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, έξαλλου σχεδόν όλοι λένε οτι τον αγαπάνε, αλλά αρνούνται ν'ανοίξουν την καρδία τους (Αποκάλυψη 3:20) και Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ.
Όσοι  όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ - δηλαδή καρδιακά τον εμπιστεύτηκαν- σ'αυτούς ο Χριστός έδωσε το προνόμιο να γίνουν παιδιά ΘΕΟΥ(Ιωάννης 1:12) και ΟΧΙ σ'αυτούς που ομολογούσαν οτι τον αγαπούσαν αλλά αρνιόντουσαν Σωτήρα  τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ. !!!

Πολύτιμη Ψυχή, αν ανοίξεις την καρδιά σου και στον Χριστό ΔΟΘΕΙΣ, από τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΣΩΘΕΙΣ, αν  το κάλεσμα του το αγνοήσεις (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20) για πάντα μακριά του θα χαθείς.

Μ'όλη μου την καρδιά σου εύχομαι τον Χριστό  Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις, και από τώρα στην ευλογία,το θάρρος και βεβαιότητα που εκείνος μόνο δίνει να αρχίσεις και εσυ να ζεις. Αμήν!!!

"Kύριε Ιησού Χριστέ, σου δίνομαι, σου παραδίνομαι. ΑΣ γίνει το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωή μου."Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό/η και τον συμφιλιώνει για πάντα με τον ΘΕΟ !!!   

No comments:

Post a Comment