Popular Posts

Monday 2 September 2013

Η ΗΘΙΚΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣHΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.

Οι αυτουργοί της ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ που σκότωσε 1429 Σύριους άμαχους πολίτες συμπεριλαμβανόμενων 426 παιδιών, και κάθε άλλης χημικής επιθέσεως δεν πρέπει να μηνούν ατιμώρητοι ασχέτως σε ποια παράταξη ανήκουν.

Αν οι αντάρτες είχαν εκτελέσει οι ίδιοι τον Σουνιτικο πληθυσμό που υπερασπίζονται, και που επί μια διετία τα στρατεύματα του Μ. Ασσαντ ασταμάτητα και λυσσαλέα βομβαρδίζουν, τότε το καθεστώς του Ασσαντ θα είχε κάθε ΩΦΕΛΟΣ να ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ την διάβαση των Ελεγκτών των Ηνωμένων Εθνων στον τόπο του ΧΗΜΙΚΟΥ ΜΑΚΕΛΙΟΥ, ώστε περισυλλέγοντας τα φρέσκα χημικά ίχνη της βάρβαρης επίθεσης , θα είχαν απο τους ελεγκτές -Χάρη στην άμεσο περισυλλογή των χημικών ιχνών- το ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ αποδεικτικό Αθωότητας τους !

Όχι όμως δεν επέτρεψαν αμέσως στους ελεγκτές των Ηνωμένων εθνών να πάνε στις συνοικίες της Δαμασκού που βομβαρδίστηκαν από Χημικά Όπλα, αλλά αντιθέτως συνέχισαν να τις βομβαρδίζουν ασταμάτητα τις επόμενες μέρες ώστε τα ίχνη της χημικής τους απάνθρωπης επίθεσης να έχουν καταστραφεί, χαθεί η στις καλύτερες περιπτώσεις να είναι λιγα, δυσκολόβρετα η ακόμα καλύτερα ανύπαρκτα !!
Η τακτική του Μ. Ασσαντ ήταν πάντοτε η ίδια να μην επιτρέπει την πρόσβαση των ελεγκτών των Ηνωμένων Εθνών στις περιοχές που τα στρατεύματα του ανηλεώς βομβαρδίζουν, ώστε να μην είναι εις θέση οι ελεγκτές να στοιχειοθετήσουν το μέγεθος του ολέθρου, καταστροφής και εξοντώσεως άμαχου πληθυσμού που ο στρατός του με τον τέλειο εξοπλισμό του προξενεί.

Εκείνοι λοιπόν που επί δυο χρόνια για να καλύψουν τον θάνατο που σκορπούσαν ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ στους ελεγκτές των Ηνωμένων Εθνών την πρόσβαση στις βομβαρδισμένες περιοχές της Συρίας, είναι οι ίδιοι που για τους ίδιους λόγους μήπως και τα ίχνη της Χημικής τους επίθεσης συλλεχθούν, ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ την πρόσβαση  των ελεγκτών στην περιοχή που κτυπήθηκε από χημικά όπλα, ελπίζοντας ότι η τριήμερη καθυστέρησης θα ήταν αρκετός χρόνος ώστε τα χημικά ίχνη που τους ενοχοποιούσαν να έχουν εξαφανισθεί η να είναι τελείως ασθενή και δυσεύρετα.

Η ΗΘΙΚΗ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗΣ ειναι Η ΤΙΜΩΡΙΑ αυτών που ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τα ίχνη της ΧΗΜΙΚΗΣ τους επίθεσης.

No comments:

Post a Comment