Popular Posts

Sunday 15 September 2013

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ;

Η σημασία της Σωτηρίας είναι μια, ότι αν ο αμαρτωλός τον Χριστό Σωτήρα του τον έχει δεχτεί, η ισορροπία και ένωσις του με τον Χριστό δεν θα χαθεί, γιατί το Άγιο Πνεύμα ειναι μέσα του να τον φυλάγει και χωρίς μομφή να τον διατηρεί.
Και η Αγία γραφή πιστοποιεί το μεγαλείο του Σωτήριου Σφραγίσματος του Αγίου Πνεύματος που λαμβάνουν οι αμαρτωλοί που ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ καρδιακά τον Χριστό και τους λέγει « Κι'όταν πιστέψατε σ' Αυτόν, ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΤΕ με το Πνεύμα το Άγιο, σύμφωνα με την υπόσχεση του Θεού. Αυτός - ο Παράκλητος το Αγιο Πνεύμα- ειναι ο ΑΡΡΑΒΩΝ η ΕΓΓΥΗΤΗΣ της κληρονομιάς μας. Η ΕΓΓΥΗΣΗ, <Αυτός που εγγυάται > για την ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗ του λαου, τον οποιον με στοργική Αγαπη απέκτησε ο Θεος, για να εξυμνείται το όνομα του.»(Εφεσιους 1:13-14)

Η αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο μας καλεί ΣΩΤΗΡΑ να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ και στην Αιώνια Ζωή να μπούμε!
Όταν η προσευχή μας, η Ευχή αφιερώσεως μας προς τον Κύριο ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ που μπορεί να την ακυρώσει, γιατί το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ γίνεται απο τον ίδιο τον ΘΕΟ, απο το Άγιο του Πνεύμα που ειναι ο ΑΡΡΑΒΩΝ, ο εγγυητής της κληρονομιάς που ετοίμασε για μας τα πιστά του τα παιδιά ο ΘΕΟΣ !

Τίποτε δεν συγκρίνεται με το ΜΕΓΑΛΕΙΟ και απλότητα του σφραγίσματος του Αγίου Πνεύματος , που δεν προέρχεται απο ενέργεια η μεσολάβηση Ανθρώπινη άλλα απο τον Θεο τον ιδιο.(Ιωάννης 1:12-13) και ειναι το Δώρο του Θεου (Εφεσιους 2:8-9) σε κάθε αμαρτωλό που τον Χριστό εμπιστευτεί και Σωτήρα του ΔΕΧΤΕΙ !
« Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε όσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, (καρδιακά χωρις δισταγμό τον εμπιστεύτηκαν) σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, σ΄εκείνους που πιστεύουν στο όνομα του. Και που ΔΕΝ γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, ουτε απο ανθρώπινη Θέληση, και ανδρική επιθυμία, αλλα από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ»(Ιωάννης 1:12-13)

Φίλε μου απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ θα ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙΣ και απο ΑΥΤΟ για πάντα θα περιφρουρησε και θα είναι ο ΕΓΓΥΤΗΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ σου, όταν στον Κύριο Ιησού Χριστό ΔΟΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμήν !!

" KΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΩ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΠΑΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ" Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα την απαντήσει και με το ΑΓΙΟ Πνεύμα του για πάντα θα σε ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ και την αιώνια ζω μαζί του θα σου εξασφαλίσει ! !!

No comments:

Post a Comment