Popular Posts

Saturday 14 September 2013

ΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ.

Φίλοι παραπάνω απο τον καθένα απο σας μισώ την αδικία, χωρίς να κάνω διάκριση απο που προέρχεται, και καταδικάζω καθε έγκλημα και αποτρόπαια πράξη των ανταρτών που εισχώρησαν απο τ' άλλα κράτη στην Συρία και έσπειραν την βια και λέρωσαν τα μάτια μας και την ψυχή μας, αλλα δυστυχώς η πρωταρχική αιτία του μακελειού και της αιματοχυσίας είναι οτι Ασσαντ με βια και τρόμο και με πόλεμο προσπάθησε να καταπνίξει το δίκαιο αίτημα του λαού του να ζει ελεύθερος και ΟΧΙ κάτω απο την βια και την τυραννική του δεσποτεία .

Οι στόχοι του Ασσαντ οπως κάθε άλλου δικτάτορα είναι να παραμείνει στην Εξουσία, ακόμα και αν αυτό απαιτεί ΚΑΘΕ αντιφρονούντα και την οικογένεια του απο το πρόσωπο της γης να αφανίσει !!
Για τον Ασσαντ δεν εχει σημασία τι οπλισμό θα χρησιμοποίηση για να κατατροπώσει τον λαο του που προσπαθεί απο τον Ζυγο του να απελευθερωθεί. Απο την στιγμή που χημικά όπλα δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί θα χρησιμοποιήσει τον καλύτερο οπλισμό κάτω στη γη για να σκοτώσει και να εξαφανίσει ολους που ζητούν ελεύθεροι και ΟΧΙ κάτω απο την τυραννία του να ζουν, και καμια απόφαση των ηνωμένων εθνών δεν θα τον αποτρέψει ΟΛΕΘΡΟ και ΘΑΝΑΤΟ χωρίς διάκριση να σκορπά σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Φίλε αν έχεις εκτός του Ευαγγελίου αναπάντητες ερωτήσεις, μην τις λύνεις εκτός του Ευαγγελίου, αλλά μέσα από το Ευαγγέλιο ψάξε να βρεις τις απαντήσεις και σίγουρα θα τις βρεις αν χωρίς παρωπίδες τον λόγο του Θεού μελετήσεις !!!

Μέσα από Ευαγγέλιο θα γνωρίσεις ποια είναι η Αληθινή Νηστεία (Iσαϊας 58:6) ποια είναι η έκφρασης της καθαρής και αδιάφθορης θρησκείας (Ιάκωβος 1:27) αν ο Θεος μισει η ΟΧΙ την αδικία, και την καταπάτηση της Δικαιοσύνης. Αν η καρδιά του συμπονεί οχι τον αδύνατο, τον καταταγμένο, την Χήρα τον ορφανό , και αγαπάει τον ξένο (Δευτερονομιο 10:18) και μισεί αυτούς που ειναι βιαστές και ΕΛΕΟΣ δε δείχνουν, αυτούς που από αδιαλλαξία, τους λαούς του οδηγούν στην καταστροφή και που αντι τον λαό τους να ευσπλαχνίζονται και να το φροντίζουν τους ΧΤΥΠΟΥΝ, τους κατατρέχουν και τους τυραννούν και θα διαπιστώσεις οτι όποιοι και αν ειναι, τους ΑΠΟΚΟΠΤΕΙ, και αντάξια της βαρβαρότητας τους τους ΤΙΜΩΡΕΙ (Ματθαιος 24:45-51) η μήπως ο Θεός δεν είναι Θεός όλων των λαών της γης και στους αλλόθρησκους εχει δώσει το ελεύθερο να ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ να αδικούν, να βιάζουν, και θάνατο να σκορπίζουν και τον λαό τους να τον αφανίζουν ;

 Οχι φίλε μου, Ένας και μόνο Ένας είναι ο ΘΕΟΣ και σ'εκείνους τους ηγέτες που ΔΕΝ ΕΔΙΞΑΝ ΕΛΕΟΣ στα πλάσματα που αυτός τους εμπιστεύτηκε ο ίδιος παραδειγματικά θα τους τιμωρήσει.
Θυμήσου κανένας βιαστής, κακούργος και δικτάτορας και του λαού του εξολοθρευτής ΔΕΝ διέφυγε την την δίκαιη ΤΙΜΩΡΙΑ.

Φίλε σε παρακαλώ, αν με την βιβλική μου εκτίμηση διαφωνείς προτού αρχίσεις να με πυροβολείς, ψάξε μέσα από τον λόγο του Θεού και δώσε μου τα δυο η τρία εδάφια που κατά τη δική σου εκτίμησή ανταποκρίνονται καλύτερα στην περίσταση και στο γεγονός που εξετάζουμε, και αν τα εδάφια που εσυ μου δόσεις είναι τα σωστότερα, εγώ χωρίς δισταγμό θα μετανοησω, γιατί αυτό που περισσότερο από κάθε άλλο επιθυμώ είναι να ευθυγραμμίζομαι με την Αλήθεια του Ευαγγελίου, και απο κάθε δική μου αντιβιβλική γνώμη να αποχωριστώ !!

 Φίλε αν Πεινάς και διψάεις για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του Θεού, ο ΘΕΟΣ θα σε φωτίζει, και στην βιβλική ΑΛΗΘΕΙΑ θα σε καθοδηγεί. Σου εύχομαι τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και απαντήσεις για τις αναπάντητες της Ζωής ερωτήσεις μέσα απο την Αγία γραφή να αρχίσεις να τις ζητάς !!
Και αν με προσευχή και διάβασμα τις ζητήσεις θα τις βρεις και στην Ευλογία του ΘΕΟΥ με σιγουριά και βεβαιότητα θα ζεις !!

No comments:

Post a Comment