Popular Posts

Tuesday 24 September 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΛΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ.

Η αγάπη του Χριστού μου είναι καταπληκτική,
Και ποτε δεν υπερβάλλει, αλλά είναι πρακτική.
Σωτηρία Αυτός δίνει σ' όλους που τον εμπιστευτούν,
Και ποτέ δεν τους αφήνει μόνους τους για να χαθούν. 


Ο Χριστός δεν υπόσχεται μεταξωτές κορδέλες, αλλά ΣΩΤΗΡΙΑ, και ότι δεν θα σ'αφήσει ούτε στη πιο δύσκολη στιγμή. 
«Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς προσφύγει σ'έμενα ως είσοδο, θα σωθεί.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
«Αν με αγαπάει κάποιος θα εφαρμόσει τον λόγο μου,και ο πατέρας μου θα τον αγαπήσει, και θα έρθουμε σ'αυτόν και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζί του»(Ιωάννης 14:23)
«Δεν θα σ'αφήσω ΠΟΤΕ, ούτε θα σ'εγκαταλείψω»(Εβραίους 13:5)

Φιλε, η Ζωή έχει τις δυσκολίες της, τις αναποδιές της, ολοι μας πληγωνόμαστε και ολοι μας αντιμετωπίζουμε κρίσεις που δεν έχουμε την δύναμη να τις υπερβούμε, αλλα αν τον Χριστό έχεις εμπιστευτεί και Σωτήρα σου δεχτεί, όποια φουρτούνα και τσουναμι και αν σε χτυπήσει, θα είναι στο πλευρό σου ασφάλεια να σου δώσει και απο τον θανατηφόρο κίνδυνο να σε γλυτώσει.

Φίλε μου, μπορείς να είσαι τίμιος σ'αυτή τη Ζωή , να είσαι σίγουρος και ασφαλής ; 

Όχι, αλλά με τον Χριστό και με ασφάλεια και σιγουριά θα ζεις και τίμιος να είσαι θα μπορείς !

Ελα αδελφέ μου, στου Χριστού την Αγκαλιά, Ελα τώρα για να λάβεις Σωτηρία και ΧΑΡΑ
«Να, στέκομαι τώρα στην πόρτα της καρδίας σου. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ανοίξεις την πόρτα, θα μπω μέσα Βγω, και θα γιορτάσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε, μην αφήσεις να χαθεί η ανεκτίμητη ΣΩΤΗΡΙΑ που ο Χριστός χάρη στην μεγάλη του Αγάπη σου προσφέρει, και που ΠΟΤΕ σου με κανένα έργο δικό σου η κάποιου άλλου δεν θα μπορούσες ν'αποκτήσεις. .(Εφεσιους 2:8-9). Άνοιξε την καρδιά σου προσευχησου στον Χριστό, παραδώσου στον Χριστό, και στην ευλογία του θα μπεις και ποτέ δεν Θα σ'αφήσει, ούτε θα σ'εγκαταλείψει.

Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που τόσα Χρόνια μακριά σου ζούσα, και την απέραντη  Αγάπη σου αγνοούσα. Σήμερα απαντώ το κάλεσμα σου. Σου ανοίγω την καρδιά μου και σε παρακαλώ να έρθεις και από ολες τις αμαρτίες μου να με συγχωρέσεις και  για πάντα να μείνεις μαζι μου. Είμαι δικός/ια σου." Είναι η προσευχή  που ο Κύριος θα απαντήσει και την ΣΩΤΗΡΙΑ του θα σου χαρίσει και ποτε δεν θα σ'αφήσει, αλλα μαζί σου θα είναι ΟΛΕΣ τις ημέρες της Ζωής σου !!!

No comments:

Post a Comment