Popular Posts

Sunday 1 September 2013

ΚΥΡΙΕ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

Φίλοι, ΑΓΑΠΗ αν θα μπορούσαμε να χρησιμοποιησουμε λέξεις για να εκφράσουμε το ασύλληπτο του Μεγαλείου του Θεού, θα λέγαμε ότι είναι Η ίδια η ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ του και η Κινητήριος δύναμη του, γιατί Ο ΘΕΟΣ είναι ΑΓΑΠΗ, και ότι κάνει ΠΗΓΑΖΕΙ από την Απέραντη του ΑΓΑΠΗ και ΕΛΕΟΣ που έχει για μας τους ανθρώπους, και ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ του ΑΓΑΠΗ και ΕΥΣΠΑΧΝΙΑ ζούμε και αναπνέουμε και δεν έχουμε καταναλωθεί !
Χάρη στην μεγάλη του ΑΓΑΠΗ προς εμάς τους ανθρώπους έστειλε τον γιο του τον ΜΟΝΟΓΕΝΗ ώστε όποιος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του τον ΔΕΧΤΕΙ να ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ, αλλα να ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !!!(ιωαννης 3;16)

Και ΣΩΤΗΡΙΑ είναι ο ΚΑΡΠΟΣ της ΑΓΑΠΗΣ του, που ΔΩΡΕΑ την προσφέρει σε κάθε κουρασμένο και βαριά φορτωμένο μ' αμαρτίες και έγνοιες άνθρωπο που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1:12-13,3:16,Αποκάλυψη 3:20)

<<Χάρη στο ΕΛΕΟΣ-ΑΓΑΠΗ- του Κυρίου ότι, δεν συντελεστήκαμε, επειδή δεν έλειψαν οι οικτιρμοί του.>>(Θρήνοι 3:22)

«Γιατί πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ έχετε ΣΩΘΕΙ μέσω της πίστεως. κι αυτό -Σωτηρία σας- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ.Σας το λέγω ώστε να μη καυχηθεί κανείς. Επειδή, δικό του δημιούργημα είμαστε, καθώς κτιστήκαμε στον Ιησού Χριστό για καλά έργα, που ο Θεός προετοίμασε, για να περπατήσουμε μέσα σ' αυτά.» (Εφεσιους 2:8-9 )

No comments:

Post a Comment