Popular Posts

Tuesday 17 September 2013

ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ;

Την καταστροφή που θα έρθει σ'όλη την γη, σ'όλα τα κράτη που τώρα από την άπατη της Ρωσίας και της Συρίας έχουν ξεγελαστεί και στην πλεκτάνη τους έχουν πιαστεί και που σίγουρα στον πόλεμο που προετοιμάζουν θα οδηγηθούν.
Γιατί πλησιάζει η χρονιά που η Ρωσία με την Συρία και το Ιράν, με την βοήθεια μερικών αραβικών κρατών θα χτυπήσουν το Ισραήλ ώστε από το πρόσωπο της γης να το εξαφανίσουν, και εκείνα τα κράτη που με τον άξονα του μίσους και της ατιμίας θα συμπλεύσουν θα καταστραφούν, αλλά οι λαοί που στο πλευρό του Ισραήλ ταχθούν από τον Κύριο θα σωθούν.

Να μην συνεργαστούμε για την καταστροφή του Ισραήλ με τα Έθνη που τώρα στα κρυφά την ετοιμάζουν.

Φίλε, αν θέλεις να μάθεις ο ΚΥΡΙΟΣ  τι προετοιμάζει να κάνει στην μέση ανατολή διάβαζε το Ευαγγέλιο.
Η ελιά, το Ισραήλ θα ταραχθεί, θα ξεριζωθεί, αλλά ο Κύριος θα επέμβει και οι εχθροί του Ισραήλ αφάνταστη καταστροφή θα υποστούν. Όποιος όμως το όνομα του Κυρίου επικαλεστεί θα σωθεί ! (Ρωμαίους 10:13).


Γιαυτό τρέξε αδελφέ μου κάτω από την σκεπή και προστασία του Χριστού, γιατί το μέλλον της οικουμένης εκείνος το κρατάει, και όποιος Αυτόν ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτει στην Ασφάλεια που αυτός και μόνο μπορεί να εξασφαλίσει θα μπει !!!

Θα αποφύγουμε την βιβλική καταστροφή αν δεν συνεργαστούμε  με τα κράτη που πίσω από το παραπλανητικό πέπλο της ειρήνης τον αφανισμό του Ισραήλ προετοιμάζουν αλλά  καταταχθουμε   με το δίκιο και τον Χριστό .

No comments:

Post a Comment