Popular Posts

Saturday 7 September 2013

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

Ο κάθε αμαρτωλός έχει μια ανάγκη, τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί ώστε στον στον Παράδεισο να μπει !
Γιατί κανείς δεν μπορεί στον Παράδεισο να μπει χωρίς να έχει οδηγό, και αυτό που ζητάνε από τον οδηγό είναι τέσσερα πράγματα.

1) ΝΑ ΞΕΡΕΙ τον ΔΡΟΜΟ: Και ο Χριστός οχι μόνο ξέρει τον δρόμο, αλλα είναι ο Δρόμος και εκτος αυτού ΔΕΝ υπάρχει άλλος δρόμος που εκεί να οδ...ηγεί « Εγω ΕΙΜΑΙ ο δρομος και η Αλήθεια και η Ζωη. Κανένας ΔΕΝ έρχεται στον Πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6, Πράξεις 4;12)
2) Να ειναι η Πηγή της Αιωνίου Ζωής: « Εγω ΕΙΜΑΙ η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ.Όποιος πιστεύει σ' ΕΜΕΝΑ , κι'αν πεθάνει, θα ζήσει.»(Ιωάννης 11:25, 1:4,14:6)
3) Να μπορει να δίνει Αιώνια Ζωή: «Αν διψάει κάποιος ΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πίνει.Οπως το λέει η γραφή, Ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα απο εκείνον που πιστεύει σ' ΕΜΕΝΑ»(Ιωάννης 7 :37)
4) Να ειναι ικανός να μην ΧΑΣΕΙ ουτε ενα απο αυτούς που του έχουν ΔΟΘΕΙ: «Τα δικά μου πρόβατα αναγνωρίζουν την φωνή μου κι ΕΓΩ τα γνωρίζω, κι αυτά με ακολουθούν. Κι ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ'αυτά Αιώνια Ζωη και με κανένα τρόπο ΔΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, και κανένας ΔΕΝ θα τ'αρπάξει απο τα χέρια του πάτερα μου»(Ιωάννης 10:17)

Επιπλέον ο Θαυμαστός οδηγός ο επι γης πανταχού παρών Θεός Ιησούς Χριστός Υπόσχεται Ζωή εν αφθονία σε κάθε αμαρτωλό που τον Εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί « ΕΓΩ ΗΡΘΑ ωστε τα πρόβατα μου να εχουν ΖΩΗ και να την ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ»(Ιωαννης 10:10) δηλαδή δυναμική,να πλημμυρίζει απο σιγουριά και Αισιοδοξία και οχι ανησυχία, φόβους, μελαγχολία και αβεβαιότητα για το άγνωστο αύριο, μεθαύριο και την μετά θάνατο Ζωή !!

Γι'αυτό φίλε/η μου, αν επιθυμείς στον Παράδεισο να μπεις μην διστάζεις ανεπιφύλακτα τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, γιατι εκείνος ειναι που Χαρίζει την Αιώνια Ζωή στον κάθε αμαρτωλό που τον ΑΣΠΑΣΤΕΙ και την καρδιά του του την ΑΝΟΙΞΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο του τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)

"Κύριε Ιησού Χριστέ, συγχωρα με τον αμαρτωλό που μακριά σου ζουσα, και χωρίς εσενα οδηγό νόμιζα οτι στον παράδεισο θα μπω. Κυριε μετανοώ και σου ζητω να με ΕΛΕΗΣΕΙΣ, απ'ολες μου τις αμαρτίες να με συγχωρέσεις, και την παρουσία σου στη Ζωή μου να μου χαρίσεις. Σου ανοίγω διάπλατα την Καρδιά μου και σου Ζητώ να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι ΔΙΚΟΣ/ια σου"

Eιναι η προσευχή που ο Χριστός θα τιμήσει,και την παρουσία του στην καρδία σου θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ, και ποτε δεν θα σ' αφήσει.

No comments:

Post a Comment