Popular Posts

Thursday 19 September 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘH.



Μην αφήσεις την πατρίδα μας να οδηγηθεί σε καταστροφή, ελα στο Πλευρό μας και φερε μας σε μετάνοια. Χάρισε μας πνεύμα ομόνοιας, αλληλεγγύης, ταπεινοφροσύνης. Αγάπης προς τον πλησίον μας ακόμα και αν είναι ξένος, διότι εσυ αγαπάς τους ξένους και τους αδυνάτους, τους ασθενείς και τους ανήμπορους και μισής την ΒΙΑ και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά συμπονας καθε κουρασμένο και βαριά φορτωμένο. Κύριε χάρισε στους πολίτικους μας πνεύμα συνεργασίας, αλληλοεκτίμησης και δώσε τους να καταλάβουν οτι εσύ είσαι Κύριος και των εθνών, και η Ευημερία και ασφάλεια κάθε τόπου προέρχεται ΜΟΝΟ από Σένα !

Ελευθέρωσε μας απο την θρησκευτική μας αλαζονεία -να πιστεύομε οτι εμείς είμαστε ο κορμός της Χριστιανοσύνης- και από το πνεύμα μισαλλοδοξίας και καχυποψίας που πολλοί απο μας έχουν προς κάθε αλλόδοξο, άθρησκο, η και Άθεο, γιατί εσύ Κύριε Όλα τα πλάσματα σου τα Αγαπάς και Εσυ μόνο μπορείς να κρίνεις τις καρδιές των ανθρώπων, και πονάς για τον καθένα κάτω εδώ στη γη.

Κύριε Ιησού Χριστέ δώσε μας να καταλάβουμε οτι μας ΑΓΑΠΑΣ και μας ΣΥΜΠΟΝΑΣ και οτι από Σένα όλες οι ευλογίες ρέουν και οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος Σωτήρας και γιατρός ανθρώπινης ψυχής, και όποιος ΕΣΕΝΑ εμπιστευθεί και ΣΩΤΗΡΑ σε δεχτεί στην ασφάλεια την δική σου θα μπει ! 

Στο Όνομα του Πατρός, στο Άγιο Παντοδύναμο δικό σου, και του Αγίου Πνεύματος, σου τα ζητούμε ολα αυτά, και ευχόμαστε τα βήματα μας να καθοδηγήσεις, τους περισσότερους σ' ΕΣΕΝΑ να ελκύσεις, και την πατρίδα μας να προστατεύσεις από την ερχόμενη καταστροφή. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment