Popular Posts

Thursday 1 October 2015

EΓΩ ΕΙMΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ !!!

Καλό μήνα σε ολους με τον ΧΡΙΣΤΟ στην ΚΑΡΔΙΑ μας, σφραγισμένους και απο τ'Αγιο Αναγεννημένους, γιατι αν κάποιος που δεν γεννηθεί ξανά την βασιλεια του Θεου δεν μπορεί να την δει..ούτε να μπει !!
<< Η αλήθεια ειναι και στο τονιζω πως αν κανεις δε γεννηθεί ξανα, δεν μπορει να δει τη βασιλεια του Θεου>> (Ιωαννης 3;3,5) ειναι τα λογια του Χριστου που ευχομαι να προβληματισουν ολους εκεινους που νομιζουν οτι χωρις στον Χριστο να ασπαστουν και σωτηρα τους να τον δεχτουν, ενω αδαφορούν πιστεύουν οτι χαρη στην μεσολάβηση της Εκκλησίας τους στην βασιλεία του θα μπουν !!!
Φιλοι μου, τα ρουσφέτια, τα παράθυρα και οι δικοι μας ειναι μονο στην πολιτική, στην βασιλεία του Θεου δεν εχεις ανάγκη απο ρουσφέτια και απο μεσάζοντες γιατι ο Θεος τοσο σ'αγαπησε έστειλε τον Γιο του τον Χριστο για σενα να σταυρωθεί για να φορτωθεί πανω του τις δικες σου αμαρτίες (Ιωαννης 3;16,Α.Πετρου 4:22) και ετσι ανα πάσα στιγμή εισαι ευπρόσδεκτος απο τον Θεο μέσω του Χριστού.(Ιωαννης 14;6)
Ο Χριστός φιλε μου ειναι η πηγή της Αιωνιου ζωης.(Ιωαν 1;4) ειναι η Πορτα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που αν κανεις προσφύγει θα σωθεί (Ιωαν 10;9) και ο ΑΡΤΟΣ της ΖΩΗΣ.
Αν δεν *φαεις* δεχτείς τον λόγο της αλήθειας - οτι χωρίς στον Χριστο να δοθείς και προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς μακριά του θα χαθείς- οτι κι' αλλο αν κανεις ειναι ανώφελο γιατι αψήφησες τον Χριστο και το κάλεσμα του « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)
Πολύτιμη ψυχη, αν τον ΑΡΤΟ της ΖΩΗΣ εχεις αγνοήσει, και την προσφορά σωτηρίας του εχεις αψηφήσει, οτι και αν κανείς οσο κι'αν μεταλαβεις μακρια του θα χαθείς γιατι αποδείχτηκες υποκριτής/ια, δεν καταδέχτηκες τον ΘΕΟ Ιησου Χριστο σωτηρα σου να τον δεχτεις.
<<Εγώ ειμαι το ψωμί της ζωής. Όποιος ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ποτε δεν θα πεινάσει.>>(Ιωαννης 6;35)
Ο Χριστος εύχεται και περιμένει να έρθεις να πας με ορθάνοιχτε την καρδιά σ' αυτον, και τοτε στην ευλογία του Πατρός και του Χριστού θα μπεις και απο το Αγιο πνεύμα θα βαπτιστείς και γεννηθείς ξανά. Αμην !

No comments:

Post a Comment