Popular Posts

Wednesday 30 September 2015

OΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ

Ο Χριστός είναι ο αμνός του Θεού που φορτώθηκε πάνω του την αμαρτία όλου του κόσμου (Ιωάννης 1:29,Α.Πέτρου 4;22) ώστε κάθε αμαρτωλός που πιστέψει σ' αυτόν ΟΧΙ  απλώς οτι ιστορικά υπήρξε σταυρώθηκε και αναστήθηκε, αλλά τον εμπιστευτεί για την Σωτηρία της ψυχής του και με μετάνοια προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί, δηλαδή απαντήσει το κάλεσμα του )  « Να:Στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις την φωνή μου, και ανοίξεις την καρδιά σου, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί.» (Αποκάλυψη 3; 20) στην Αιώνια ζωή θα μπει. 

Όποιος και όποια όμως την προσφορά σωτηρίας του αγνοήσει σαν τις πέντε άμυαλες παρθένες χωρίς *λάδι* θα βρεθεί και μακριά του μετά θάνατον θα αποκλειστεί γιατί το κάλεσμα του του Σωτήρα Χριστού « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσείς που είστε ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΤΑΚΟΠΟΙ και βαρυφορτωμένοι κι' ΕΓΩ θα  σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ.»(Ματθαίος 11:28) το  αψήφησε.  
Θα προτιμούσα να ήμουν φτωχός με τον Χριστό παρα εκατομμυριούχος μακριά του.
 
Φίλε σήμερα είναι η ευκαιρία ν' ανοίξεις της καρδιά σου και τον Νυμφίο, τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς και απο τον Θεό να γεννηθείς ξανά  γιατί  μόνο εκείνοι που
 τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ που πίστεψαν < οτι είναι αυτός που έλεγε οτι είναι, ο Άρτος της Ζωής, και η ΠΗΓΗ της Αιωνίου ΖΩΗΣ και τον ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΑΝ> σ' εκείνους ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν παιδιά Θεού.Δεν γεννήθηκαν  αυτοί απο σαρκική μείξη, η από ανθρώπινη πράξη η θέληση, αλλά από τον ΘΕΟ !(Ιωάννης 1: 12-13) 

 
"Κύριε Ιησού Χριστέ μου. Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου το αγνοούσα.Τώρα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου. Είμαι δικός/ ια σου" Αμήν.Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.  'EΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ' ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ(Ιωάννης 10:8-9)

No comments:

Post a Comment