Popular Posts

Tuesday 22 September 2015

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ

Ναι, αλλά και ο πρόσφυγας έχει ψυχή και ο Χριστός μας σταυρώθηκε για κάθε άνθρωπο στον κόσμο, και ο ίδιος με την μητέρα του και τον Ιωσήφ πρόσφυγες πήγαν στην Αίγυπτο για να σωθούν απο τον Ηρώδη που τους καταδίωκε. 

"Κύριε Ιησού Χριστέ εσυ στον σταυρό πλήρωσες για την αμαρτία όλων των ανθρώπων, απο κάθε φυλή, γλώσσα λαό και έθνος για καθε κατατρεγμένο κι' οχι μόνο για μας τους Χριστιανούς αλλά για κάθε αδικημένο και κατατρεγμένο που λύτρωση και λευτεριά ζητά."
"Αντι να βρεθώ στο κέντρο της ζωής βρέθηκα Μουσουλμάνος στο κέντρο του θανατικού διωγμού, της φτώχειας"  αυτό είναι το *αδίκημα* η μοίρα των χιλιάδων προσφυγών που να ζήσουν ελεύθεροι επιθυμούν.
Αλίμονο αν εμείς οι Χριστιανοί της Ευρώπης κι' όλου του κόσμου κλείναμε τις καρδιές μας στην συμφορά τους " Ήρθα να αναγγείλω μήνυμα χαράς,, να γιατρέψω εκείνους που εχουν συντετριμμένη την καρδιά, σε αιχμάλωτους να κηρύξω την απελευθέρωση και σε τυφλούς την ανάκτηση της όρασης. Συγχωρεμένους ν' αποστείλω τους καταβεβλημένους. Ν' αναγγείλω μια δεκτή απο τον Κύριο χρονική περίοδο συγχώρησης" (Λουκάς 4:18-19) ειναι το ελπιδοφόρο μήνυμα του ΜΕΣΙΑ του Χριστού για τον κατατρεγμένο μουσουλμάνο και για τον φαινομενικά Χριστιανό, γιατι ο Θεος όλους αγαπά και επιθυμεί ολοι να γνωρίσουν την αλήθεια οτι ο Χριστός και οχι ο Μωάμεθ ουτε κάποιοι Άγιοι η Άγιες ειναι ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ στον ΘΕΟ και στους ανθρώπους, γιατί Αυτός ΠΡΟΣΦΕΡΕ τον ΕΑΥΤΟ του ως ΛΥΤΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑς (Α. Τιμοθεου 2;5)
Αδέλφια και φίλοι, τώρα ειναι οι ώρα εμείς τα πιστά παιδιά του Κυρίου να επιδέσουμε τις πληγές των κατατρεγμένων και καταδιωγμένων και ανάλογα με τις εθνικές μας δυνατότητες να τους δώσουμε την ευκαιρία μιας νέας ζωής, και επίσης όσοι έως σήμερα ζούσαμε χωρίς τον Χριστό στην καρδιά μας να του ανοίξουμε την καρδιά μας και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ μας ΜΕΣΙΑ μας να τον δεχτούμε και  στην ευλογια του Πατρός να μπούμε. Αμήν !!
Ο Θεός θα ανταμείψει τον ανθρωπισμό μας !!!   

No comments:

Post a Comment