Popular Posts

Monday 14 September 2015

ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙΣ

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ
Μου μιλάει στην καρδιά
Λευτεριά ω λευτεριά
πόσο ωραία θα είναι η ώρα
που θα ζήσεις με λευτεριά !!!!

Ναι, οταν θα εχω μάθει να υποχωρώ, να είμαι πια δύσκολος αλλα καλοσυνάτος και κατανοητικός. Όταν πια δεν θα παρασύρομαι απο την παλιά συμπεριφορά και δεν θα παρασύρομαι απο την αδιαθεσία μου και δυστροπία μου αλλα θα τιθασεύω τον εαυτό μου, και σε κανένα πειρασμό δεν θα υποχωρώ. Οταν αυτούς που αγαπώ δεν θα πικραίνω και μ' αποτυχία και θλίψη στην καρδία θα ζω, αλλα με Ελευθερία απο κάθε παλιά κακή συμπεριφορά θα ζω. Αλληλούια !!!
Ναι, πιστεύω απόλυτα οτι έρχεται η ώρα και τώρα ειναι η ώρα που ο Κύριος με/μας καλεί απόλυτα στο θέλημα του να υποταχθούμε και θα μας χρησιμοποιήσει ακόμα πιο πολύ.
Θα συγκυβερνήσουμε μαζί του !!!!
Ναι, αν τελείως στο θέλημα του υποταχθούμε θα είμαστε τώρα τα όργανα για την εξύμνηση της δόξας του ( Εφεσιους 1:12, 2;6) αυτοι που θα ταΐσουν και θα περιμαζέψουν και θα επουλώσουν τις πληγές των προβάτων του, και που θα στερεώσουν στην πίστη εκείνους που την παρουσία του στην ζωή τους επιθυμούν
Σίγουρα, αν μπορούσε ο Παπάς, να έβλεπε την αόρατο παγκόσμια κυβέρνηση που ο Χριστός κυβερνά θα παραιτείτο απο την θέση του και θα του ζητούσε να τον συμπεριλάβει στην δική του κυβέρνηση, σ'αυτήν των σωσμένων πιστών που ΑΓΟΡΑΣΕ ο ΙΔΙΟΣ με το αίμα του απο κάθε φυλή και γλώσσα και λαο και έθνος (Αποκάλυψη 5;9)
Φίλε μου, μπορείς να κάνεις την Ελλάδα την κοινωνία που κυβερνά ο Χριστός ; ; ;
Οχι, αλλά ο Χριστός μπορεί να σε κάνει μέλος αυτής της κοινωνίας οπως εκανε  τους ψαράδες μαθητές του,και τον Σαούλ που αφησαν τα παντα και τον ακολουθησαν. Στον Χριστό λοιπόν τον επι γης Παντοδύναμο πανταχού παρών Θεο που θα κυβερνήσει και στην καρδία σου -οταν του δοθείς- ολη η δόξα ολη η τιμή και ολη η Λατρεία και τώρα και στους Αιώνες των αιώνων Αμην. !!  

No comments:

Post a Comment