Popular Posts

Saturday 12 September 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ !!

Ο βίαιος άνθρωπος ο σαματατζής ο οξύθυμος έναν έναν θα κτυπήσει και αν ειναι πολυ ισχυρός μόνο μερικούς θα τσακίσει, αλλά αυτός που νοθεύει την αλήθεια του Ευαγγελίου χιλιάδες θα δηλητηριάσει και στην απώλεια θα οδηγήσει.
Ο Απόστολος Παύλος προειδοποιεί τους πιστούς που νοθευμένο λόγο οι επιτήδειοι τους είχαν σερβίρει και τους λέει:
«Απορώ πώς τόσο γρήγορα απομακρύνεστε από το Θεό, που σας κάλεσε με τη χάρη του Χριστού, κι ακολουθείτε ένα άλλο ευαγγέλιο!
7Δεν υπάρχει όμως άλλο ευαγγέλιο. Υπάρχουν μόνο μερικοί που σας αναστατώνουν και θέλουν να διαστρεβλώσουν το ευαγγέλιο του Χριστού.
8Αλλά κι αν εμείς ή ακόμη κι ένας άγγελος από τον ουρανό σάς κηρύξει ένα ευαγγέλιο διαφορετικό από το ευαγγέλιο που σας κηρύξαμε, να είναι ανάθεμα!
9Σας το είπα κιόλας και το ξαναλέωόποιος σας κηρύττει ως ευαγγέλιο άλλη διδασκαλία, διαφορετική απ' αυτήν που παραλάβατε, να είναι ανάθεμα!»(Γαλατες 1;6-8)

Κι' ομως πολύτιμοι φίλοι, καθε θεολογική άποψη που κληρονομήσαμε και δεν συμφωνεί με την διδασκαλία του Ευαγγελίου, με τα λόγια του Χριστού και των Αποστόλων είναι ΝΟΘΕΙΑ  ειναι ΨΕΜΑ που στην απώλεια οδηγεί.
Πολύτιμη ψυχή, αν αγαπάς την ζωή σου, την ΝΟΘΕΙΑ, και καθε ψέμα που σε πλανά πρέπει να το διακρίνεις, με τα λόγια και την διδασκαλία του Χριστού να το συγκρίνεις και δια πάντα να το αποχωριστείς !!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι μια οτι μόνο ο Χριστός ειναι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ( Ιωαννης 14;6) και καθένας που σου λέγει οτι χωρίς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς στην αιώνια ζωή θα μπεις , αυτός είναι πλανεμένος ψεύτης και στον χαμό σε οδηγεί.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι οτι εκτός του Χριστού απο ΚΑΝΕΝΑΝ αλλο ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΔΟΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ (Πράξεις 4;12) και όποιος/α σου προσθέτει η παρερμηνεύει τον Λόγο της Αλήθειας ειναι πνευματικά τυφλός, και στον χαμό μαζί του θα σε πάρει !!
Μια σταγόνα πνευματικού δηλητηρίου στην Αλήθεια του Ευαγγελίου σφηνωμένη και καμουφλαρισμένη δισεκατομμύρια Ψυχών στην απώλεια οδηγεί.


"Κύριε Ιησού Χριστέ ευλόγησε τ' αδέλφια μου την αλήθεια μ' όλη τους την καρδια να την ζητήσουν, και το καμουφλαρισμένο ψέμα μ'ολη τους την καρδιά να το μισησουν και Σ' ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ Σ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΝ. ΑΜΗΝ"

No comments:

Post a Comment