Popular Posts

Tuesday 29 September 2015

"ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙ Σ ΕΜΕΝΑ" ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ


Φιλοι καλησπέρα σας,
Το φεγγάρι μπορεί να εχει κοκκινίσει, και οι δυσκολίες της Ζωής και οι αναποδιές να έχουν αυξηθεί αλλα η δύναμη του Χριστού μας δεν εχει μειωθεί, αλλα βεβαιώνει καθε πιστό του παιδί οτι ειναι στο πλάι του και θα του συμπαρασταθεί και λέγει σ'όλους μας :
< Το Πνεύμα του Κυρίου με κατέχει,
γιατί ο Κύριος με έχρισε και μ' έστειλε
ν' αναγγείλω το χαρμόσυνο μήνυμα στους φτωχούς
να ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ τους ΣΥΝΤΡΙΜΕΝΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ.
Στους ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ να κηρύξω ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
και στους τυφλούς ότι θα βρουν το φως τους,
να ΦΕΡΩ ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους τσακισμένους,
να αναγγείλω του καιρού τον ερχομό που ο Κύριος θα φέρει τη σωτηρία στο λαό του.>>(Λουκας 4! 18-19)
Φίλε μου οσο αδύνατος και τσακισμένος και αν εισαι ο Χριστός σήμερα δύναμη θα σου δωσει, θα σε αναζωπυρώσει και Αιώνια ζωη θα σου χαρίσει αν τρέξεις σ' αυτον προσφυγεις σ'αυτόν: << Αν κανείς προσφύγει σ`ΕΜΕΝΑ ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή.(Ιωαννης 10:9)
Φίλε, ελα στον Χριστο που ειναι η πηγη της καρδιακής δροσιάς και της Αιωνίου ζωης « Αν διψάει κάποιος σ'έμενα να ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ. Οπως το λεει η γραφή, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα απο εκείνον που πιστεύει σ' Έμενα»(Ιωάννης 7:37-38) βεβαιώνει ο Χριστός κάθε διψασμένο που τρέχει και χτυπά άλλες πόρτες αναζητώντας να δροσιστεί.
'Χριστέ μου πόσο μακριά από σένα πρέπει να βρεθώ προτού ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ οτι ΕΣΥ Μ' ΑΓΑΠΑΣ όσο κανείς άλλος;' είναι η σκέψης και ο καιρός να σκεφτεί καθ άνθρωπος που επιθυμεί να ΞΑΠΟΣΤΑΣΕΙ και από τα νερά τα δροσερά του ΧΡΙΣΤΟΥ να πιει !
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι η Πηγή της Ζωής και ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί με το Άγιο Πνεύμα να σε βαπτίσει « να σου δώσει το *νερό* που θα γίνει μέσα σου μια πηγη που θα αναβλύζει *νερό* <αιώνια γλυκιά με τον Χριστό κοινωνία> Ζωής αιώνιας.»(Ιωάννης 4:14)
Ο μόνος που παρέχει Αιώνια Ζωή, και ΤΕΛΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ !!! «Τα πρόβατα μου Αναγνωρίζουν την Φωνη μου και με Ακολουθούν, Κι`Εγω ΠΑΡΕΧΩ σ`αυτα ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ.(Ιωάννης 10:28)Αλήθεια ειναι και σας το τονίζω, πως αν κανείς ΤΗΡΗΣΕΙ το ΔΙΚΟ μου ΛΟΓΟ, αυτος, ΟΧΙ, ΔΕ ΘΑ ΓΕΥΤΕΙ θάνατο ΠΟΤΕ .(Ιωάννης 8:51)
Σου εύχομαι σήμερα χωρίς δισταγμό στον Χριστο ν΄ανοίξεις την καρδιά σου και Σωτήρα σου να τον δεχτεις, και απο τ'Αγιο Πνεύμα του θα αναγεννηθείς, και στην Βασιλεία του θα μπεις. Αμην!!

No comments:

Post a Comment